76230 Venom Figura
Dodaj u Listu Želja

67.95KM

Potpuno podesiva figura Venoma za slaganje.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76230 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sastavite vlastitog Venoma, strašnog super zlikovca iz Spider-Man svemira! Njegove se ruke i glava okreću kao prava stvar, tako da se možete pridružiti omiljenim avanturama sa izvanzemaljskim simbiotom i odigrati vlastite uzbudljive misije. Zatim, kada je dnevna akcija gotova, stavite svoju podesivu figuru Venoma u pozu kako bi joj se svi mogli diviti!

  • Počastite mlade akcijske heroje od 8 i više godina najstrašnijim vanzemaljcem u svemiru Spider-Man: Venomom.
  • LEGO® Marvel Figura Venoma (76230) za slaganje visoka je preko 23 cm i unosi autentičnost Marvelovog filma u dječje avanture superheroja.
  • Legendarni Marvelov super zlikovac Venom, vanzemaljski simbiot iz Marvelovog svemira, ova potpuno fleksibilna figura je pravi izbor.
  • Sa prstima poput kandži, figura Venoma može se lako premjestiti i postaviti dok se djeca bore kroz beskrajne uzbudljive misije. Kada se dnevni plan super zlikovca završi, fleksibilna figura odlično izgleda izložena.
  • Besplatna aplikacija LEGO Building Instructions omogućuje djeci da gledaju, povećavaju i rotiraju model dok slažu, dajući im nevjerojatan osjećaj uranjanja i interakcije tijekom procesa slaganja.