|Dostava
Dostava 2018-11-08T12:04:43+00:00

Dostava

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te
u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat adrese koja je navedena za isporuku.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni 9 KM sa uračunatim PDV-om za sve narudžbe do 150,00 KM, a za sve narudžbe preko 150,00 KM dostava je besplatna.

Brza pošta vrši isporuku naručene robe u roku od 24 do 48 sati, izuzev praznika i vikendom.  Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču.

YouTube aktivieren?

Auf dieser Seite gibt es mind. ein YouTube Video. Cookies für diese Website wurden abgelehnt. Dadurch können keine YouTube Videos mehr angezeigt werden, weil YouTube ohne Cookies und Tracking Mechanismen nicht funktioniert. Willst du YouTube dennoch freischalten?

preloader