Skip to main content
LEGO setovi namjenjeni za uživanje odraslih

Odrasli Dobrodošli

Zašto bi se djeca trebala zabavljati? Odrasli vole LEGO® izazov, a mi smo kustosirali odabrane setove kako bismo pružili impresivno iskustvo slaganja koje vam može pomoći da se oslobodite stresa i opustite.

Motor, mjenjač, brzina...LEGO auta imaju sve!

Auta

Od našeg Mustanga do najnovijeg trkaćeg automobila, svaki je automobil dizajniran za zabavu. Ako imate potrebu za brzinom, tada su naši kompleti automobila za vas!

Mašta radi svašta a uz LEGO setove to može postati stvarnost

Fantazija

Ako volite svijet mašte, stvarno će vam se svidjeti LEGO® fantasy setovi. Od Harryja Pottera ™ do Disneya®, oni će vas odvesti u beskrajne avanture.

Za ljubitelje igrica LEGO je dizajnirao posebne setove!

Gaming

Beskrajne nove dimenzije i razine kreativnosti i igre. Sve LEGO® igre i kompleti setovi stvoreni su uzimajući u obzir na razvojne faze djece.

Sagradi svoju LEGO kuću ili neku drugu građevinu!

Građevine

Izgradite svoj grad! Sadržeći sve modularne zgrade i druge kuće LEGO® Creator, ovdje ćete pronaći sve za izgradnju domova i zgrada. Jednom kada ste ih sagradili, možete ih rastaviti i preuredite LEGO kockice kako biste sagradili posve novi grad.

Policajac ili vatrogasac? Uz LEGO budi ono što želiš!

Heroji iz stvarnog života

U slučaju da već niste primijetili, djeca su stvarni heroji! S policajcima, vatrogascima, doktorima i medicinskim sestrama spremnim za akciju, djeca mogu odigrati vlastite priče sa svojim odvažnim, smiješnim i herojskim uzorima.

Budi ninja ili istreniraj zmaja...Sa LEGO kockicama sve je moguće!

Ninje i Zmajevi

Odakle zmajevi? Koliko vrsta ima? Svakako, neki udišu vatru. Ali zašto se tu zaustaviti? Vaš je možda vegetarijanac. Ovdje pronađite SVOJU vrstu zmaja.

LEGO princeze su najljepše i najhrabrije,zar ne?!

Princeze

Testirali smo s djecom iz cijelog svijeta, a rezultati su nepobitni: prave princeze donose svoja pravila – i grade svoje dvorce i završetke bajki!

LEGO igračke za naše najmlađe

Predškolski

LEGO® predškolske igračke za igranje dizajnirane su tako da se lako uklapaju i potiču sate slaganja, sortiranja i izrade u slobodnom obliku. Potaknite maštu i znatiželju svojih malih graditelja darujući ove sigurne i zabavne LEGO setove za predškolsku djecu.

Sastavi i programiraj svog LEGO robota!

Programiranje za djecu

Svi mogu naučiti programirati pomoću ovih LEGO® setova. Vrlo ste dobro započeli ako ste po prirodi znatiželjni i zaigrani, kao što su djeca. To su stvarno jedine osnovne vještine koje su vam potrebne za započinjanje eksperimenata s programiranjem.

Pronađi omiljenog LEGO Super Heroja ili postani jedan od njih

Super Heroji

Testirali smo s djecom iz cijelog svijeta, a rezultati su nepobitni: prave princeze donose svoja pravila – i grade svoje dvorce i završetke bajki!

Lansiraj raketu i istraži svemir uz LEGO

Svemir

Svemir je posljednja granica, a LEGO® setovi mogu biti prva granica učenja o svemiru! Jedan mali korak za čovjeka, jedan ogroman skok za naše sjajne svemirske komplete!

Pokaži svoju kreativnu stranu uz LEGO setove

Umjetnost i Ukrasi

LEGO® umjetnosti i ukrasi mogu biti sve, od zabavnih stvari za djecu do kreativnih aktivnosti za cijelu porodicu. Više nadahnuća i besplatne savjete za izgradnju potražite ovdje.

LEGO ti pomaže da upravljaš ili popravljaš različita vozila

Vozila

LEGO® kamioni, automobili, avioni, brodovi, helikopteri – imamo vozilo za sve. Od naše linije Volkswagen do najnovijeg vozila LEGO Technic igračaka s realističnim osobinama i funkcijama, svaki je komad dizajniran za zabavu i učenje.

LEGO vozovi nikada ne izlaze iz mode

Vozovi

Choo choo! Bez obzira jeste li strastveni kolekcionar ili kupujete prve vozove dječjih igračaka, naše pruge i lokomotive nude željezničke avanture za djecu svih dobnih skupina!

LEGO kockice od kojih možeš sastaviti razne životinje

Životinje

Lavovi, tigrovi i medvjedi! Vaš će ljubitelj životinja voljeti sve naše LEGO® setove životinja! Ne hranite životinje, ali ih možete sastaviti!