60319 Vatrogasna akcija i policijska potjera
Dodaj u Listu Želja

62.95KM

Vatrogasni i policijski komplet iz serije LEGO® City pun je elemenata koji potiču male ljubitelje akcijske igre i televizijske serije LEGO City Adventures na pričanje priča.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60319 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Maco, pazi! ŠKRIIIIP… BUM! Pljačkašica je jurila s vrećom punom plijena i zabila se u semafor! Uzrokovala je požar u gradu. Pozovi policijski motocikl i uhvati pljačkašicu u bijegu! Onda se pridruži vatrogascu Bobu iz televizijske serije LEGO® City u vatrogasnom kamionetu i pošalji sjajni vatrogasni dron da ugasi plamenove. U LEGO Cityju čeka te nevjerovatna akcija!

• Akcijska igračka za djecu od 5 godina i stariju – otvorite svijet akcijske igre kompletom igračaka LEGO® City Vatrogasna akcija i policijska potjera (60319) s likom iz televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? – Sadrži vatrogasni kamionet s dronom, policijski motocikl, auto pljačkašice, mjesto požara sa semaforom, figuru mačke i 3 figurice, uključujući Boba iz televizijske serije LEGO® City.
• Elementi i funkcije – djeca mogu ispaljivati LEGO® elemente vode iz drona, aktivirati prevrtanje semafora te podizati i spuštati LEGO plamenove u požaru.
• Poklon za rođendan ili bilo koji drugi dan – vatrogasni komplet igračaka iz serije LEGO® City osmišljen je za djecu od 5 godina i stariju koja vole maštovitu igru pretvaranja.
• Dimenzije – vatrogasni kamionet s dronom iz ovog kompleta s više modela visok je više od 6 cm, dug 16 cm, a širok 7 cm.
• Zabavni LEGO® dodaci – komplet sadrži i dodatne elemente, kao što su riba, lisice, 2 voki-tokija, 3 novčanice i lopovska vreća.
• Dolazi s printanim i digitalnim uputama za slaganje – dok djeca slažu, mogu približavati, okretati i pregledavati završeni model iz svih kutova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Istraživanje svijeta kroz igru – kompleti igračaka iz serije LEGO® City osmišljeni su tako da pomažu u razvoju tjelesnih vještina i samopouzdanja kroz kreativnu igru.
• Kvaliteta je zagarantovana – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.