60316 Policijska stanica
Dodaj u Listu Želja

139.95KM

Detaljni komplet igračaka LEGO® City Policijska stanica donosi napetu zabavu uz 3 figurice popularnih likova iz televizijske serije LEGO City Adventures.

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60316 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO® City Policijska stanica uživa u opuštenom danu. Komandir Wheeler i Allen dresiraju policijskog psa na stazi s preprekama, a lopov šeta po zatvorskom dvorištu. Odjednom se začuje BUM! To Daisy Kaboom bježi u prilagođenom smetljarskom kamionu! BUM! Zid pada, a lopov bježi. Aktiviraj helikopter i policijski presretač pa kreni u potjeru!

• Policijski komplet po uzoru na televizijsku seriju LEGO® City – LEGO City Policijska stanica (60316) ima mnogo elemenata koji će se svidjeti djeci i obožavateljima televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave policijsku postaju na tri sprata, patrolno vozilo, helikopter i smetljarski kamion te 5 figurica, uključujući 3 lika iz televizijske serije LEGO® City.
• Elementi i funkcije – smetljarski kamion ima lift za kontejnere i 2 udarna ovna za rušenje zatvorskog zida i jednostavan bijeg. Tu je i ploča za cestu kojom možete spojiti komplet s drugima iz serije LEGO® City.
• Poklon za sve prilike – komplet za igru s policijskim autom iz serije LEGO® City može biti poklon za praznike, rođendan ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za djecu od 6 godina i stariju.
• Igračke za igru i izlaganje – sastavljena policijska stanica visoka je više od 27 cm, široka 28 cm, a duboka 24 cm.
• Sadrži dodatke za LEGO® figurice – policijski komplet igračaka sadrži mnogo zabavnih elemenata za maštovitu igru, uključujući voki-toki, fotoaparat, kakicu i krofnu.
• Dolazi s interaktivnim digitalnim priručnikom za slaganje – dok djeca slažu modele, mogu ih približavati, okretati i pregledavati iz svih uglova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Razvoj kreativnih vještina djeteta – djeca razvijaju samopouzdanje i ključne životne vještine dok se igraju.
• Kvaliteta je najvažnija – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.