76150 Spiderjet protiv mehaničkog Venoma
Dodaj u Listu Želja

89.95KM

Spider-Man se bori protiv Venoma, a Spider-Man Noir ulijeće da mu pomogne!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76150 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Spider-Man je u opasnosti! Venom, zli vanzemaljac, upravlja smrtonosnim, divovskim robotom s 4 ruke i uhvatio je Spider-Mana u mehaničke kandže! Spider-Man Noir ulijeće u mlažnjaku i pokušava pomoći! Ispali diskove! Ispali brze rakete! Je li to dovoljno za pobjedu? Morat ćeš upotrijebiti sve svoje superherojske vještine da poraziš čudovišnog robota i spasiš Spider-Mana.

• Golemi mehanički Venom velik je zlikovac kojeg djeca trebaju poraziti. Kada stave figuricu u robota, masivno mehaničko čudovište može ići bilo kamo i zgrabiti bilo što, uključujući Spider-Mana i mlažnjake!
• Velika verzija Venoma s 4 ruke ima iznimne zlikovske moći. Nova figurica Spider-Mana Noir iz marta 2020. suprotstavlja mu se u mlažnjaku naoružanom bacačem diskova i brzim raketama.
• Robotova kabina može se otvoriti kako bi figurica Venoma ušla. Djeca mogu namjestiti njegove ruke i noge u položaj za borbu, a onda se boriti protiv Spider-Mana! Može se kombinirati s drugim  kompletima iz serije LEGO® Spider-Man za više mogućnosti igre.
• Dječaci i djevojčice od 7 godina i stariji glumit će da sudjeluju u beskrajnim maštovitim superherojskim pustolovinama uz ovu igračku za slaganje iz serije LEGO Marvel Spider-Man. Popularan poklon koji donosi akciju djeci koja vole komplete za igru sa Spider-Manom i LEGO® figuricama.
• Dok slažu robota visokog više od 12 cm, djeca će pronaći nadahnuće za maštovitu igru u velikom mjerilu. Djeca mogu kombinirati komplet za igru s drugim LEGO® igračkama za slaganje sa superherojima za još više mogućnosti igre pretvaranja.
• Za sjajni poklon za djecu nisu potrebne baterije. Djeca mogu uživati u aktivnoj zabavi kad god žele. Mehaničke LEGO® igračke bez baterija potiču razvoj kreativnog razmišljanja te vještine maštovite igre uloga i rješavanja problema.
• Tražite komplet za igru sa Spider-Manom za nekoga komu su LEGO® igračke za slaganje novost? Nema problema! Superherojska igračka mehanički Venom dolazi uz jednostavan priručnik uz koji djeca mogu odmah početi slagati i igrati se.
• Uz komplete za igru iz serije LEGO® Marvel Spider-Man djeca koja žele glumiti omiljene filmske scene, smisliti vlastite pustolovine ili jednostavno izložiti igračku za slaganje iz Marvelova svijeta mogu uživati maštovitim superherojskim avanturama, sami ili u društvu.
• LEGO® igračke ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladne su, kompatibilne, jednostavno se spajaju i razdvajaju. Za to nisu potrebne supermoći!
• Osim što ispunjava najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete, grupacija LEGO baca, gnječi, izvija, grije, savija, grebe i rasteže LEGO® kocke i dijelove, pa znate da je igračka koju odaberete sigurna za vaše dijete.