76145 Zračni napad Eternala
Dodaj u Listu Želja

23.95KM

Djeca se udružuju s 2 superjunaka Eternala u borbi protiv zlog Devianta

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76145 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Možeš li pomoći Ikarisu i Sprite u borbi protiv zlog Devianta kada izađe iz prašume? Dvoje Eternala ima nevjerojatne moći: Sprite može stvarati iluzije koje izgledaju kao prave, a Ikaris leti. No tebi će trebati sve superjunačke vještine koje posjeduješ da im pomogneš da poraze krilatog Devianta. Osim toga… Ako sakupljaš LEGO® figurice Eternala, nevjerojatni komplet igračaka jedini je u kojem dolazi Sprite!

• Poklonite mladim superjunacima akcijske pustolovine iz filma The Eternals kuće Marvel Studios u nevjerojatnom kompletu LEGO® Marvel Zračni napad Eternala (76145).
• Sve je spremno za neprestanu superjunačku akciju: od 2 LEGO® figurice Marvelovih Eternala, Ikarisa i Sprite, figure Devianta s pomičnim krilima do 2 mača sai, 1 mača za ninje i 2 pucača!
• Djeca će morati primijeniti sve superjunačke vještine kada zli krilati Deviant krene u napad na glavni dvojac Eternala. U klasičnoj bitki dobra i zla djeca mogu uživati u neograničenoj maštovitoj igri pretvaranja.
• Tražite jedinstvenu superjunačku igračku za slaganje za djecu? Komplet iz serije LEGO® Marvel The Eternals sadrži super figurice, figuru krilatog Devianta i superjunačku akciju, pa je sjajan poklon za djecu od 7 godina i stariju.
• U kompletu igračaka iz serije LEGO® Marvel, s figurom Devianta visokom više od 11 cm, za bitku Eternala Ikarisa i Sprite protiv Devianta djeca dobivaju superjunačku akciju koja sjajno izgleda i kada se izloži u njihovim sobama.
• Uz jednostavne, jasne upute djeca mogu uživati u zanimljivom slaganju i kreativnoj superjunačkoj igri kompletom s Eternalima iz kuće Marvel Studios bez čekanja.
• Igračke iz serije LEGO® Marvel The Eternals donose filmsku superjunačku akciju i pustolovine u dječji život! Uz fora, kolekcionarske likove maštovite pustolovine igre pretvaranja nikada neće prestati.
• LEGO® igračke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije. Skladne su, kompatibilne, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da igračka za slaganje za vaše dijete ispunjava stroge standarde sigurnosti i kvalitete.