21181 Zečije imanje
Dodaj u Listu Želja

79.95KM

Igrači Minecrafta grade jedinu kuću koju će zečevi trebati, a onda uživaj u beskrajnim avanturama sa omiljenim likovima iz igre Minecraft™ u njoj i izvan nje.

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21181 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Izgradi veliko imanje na kojem ćeš se brinuti za svoje Minecraft® zečeve. Stražnji je dio otvoren, a krov se može podignuti pa je jednostavno složiti namještaj te se ludo zabaviti unutra. Vani je farma na kojoj možeš proizvoditi hranu za zečeve koji skaču od uzbuđenja kad vide da vadiš mrkvu iz zemlje. U blizini je pećina, onakva u kakvoj se zombiji kriju od sunca. Usudiš li se pogledati unutra? Za svaki slučaj pripremi mač!

• Raznovrstan komplet za igru – LEGO® Minecraft® Zečije imanje (21181) do zečijih je ušiju pun popularnih likova, dodataka i elemenata iz popularne igre Minecraft.
• Klasični likovi – sadrži popularne likove iz igre Minecraft®, krotitelja, zeca, malog zeca i zombija, ali i mnogo zabavnih elemenata i izvrsnih dodataka.
• Beskrajne mogućnosti igre – zadnji dio modela otvara se, a krov podiže za maštovitu igru u imanju. Vani su životinje za koje se treba brinuti, mrkve koje treba uzgojiti i zombi protiv kojeg se treba boriti.
• Sjajan poklon – uz rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje za običan dan igrači Minecrafta od 8 godina i stariji dobivaju omiljenu igru u ruke.
• Zabava za slaganje – komplet je visok više od 12 cm, širok 22 cm, a dubok 12 cm i može se složiti na mnogo načina te kombinovati sa drugim kompletima za beskrajnu kreativnu igru.
• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i elemente od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica i elemenata.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.