21177 Zasjeda Creepera
Dodaj u Listu Želja

23.95KM

U zabavnoj pustolovini iz igre Minecraft® sudjeluje mnogo likova, dodataka i funkcija, uključujući eksplozivnog Creepera!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21177 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pridruži se Steveu u eksplozivnoj pustolovini u biomu ravnice svijeta Minecraft®. Baci se na posao na stolu za crafting blokovima od željezne rude. Uzmi durbin i saznaj vreba li opasnost. Što vidiš? Svinju, pile?… Eksplozivnog Creepera! Uzmi mač i obrani Stevea. Nemaš previše vremena, eksplozivni Creeper već je pocrvenio! Pritisni prekidač i… Bum! Ode u zrak!

• Zabavan komplet – LEGO® Minecraft® Zasjeda Creepera (21177) pun je likova, dodataka i funkcija koji potiču na beskrajne maštovite pustolovine u stilu Minecrafta.
• Popularni likovi – sadrži legendarnog junaka igre Minecraft® Stevea, svinju, pile i crvenog eksplozivnog Creepera.
• Mnogo načina igre – djeca pokazuju kreativnost željeznom rudom na stolu za crafting, brinu se za životinje i bore se protiv opasnog eksplozivnog Creepera, koji eksplodira kada djeca pritisnu poseban blok.
• Sjajan poklon – zanimljivi model iz popularne igre sjajan je rođendanski i blagdanski poklon, ali i poklon za svaki dan za igrače Minecrafta od 7 godina i starije.
• Prijenosna igra – praktični komplet visok je više od 3 cm, širok 9 cm i dubok 9 cm ima mnogo potencijala za igru.
• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i osobine od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica i elemenata.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.