71383 Wiggler’s Poison Swamp set za ekspanziju
Dodaj u Listu Želja

79.95KM

Akcijski komplet za proširenje sa Wigglerom.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71383 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71383 Wiggler’s Poison Swamp set za ekspanziju možete preuzeti na ovom linku: PDF

Obračunaj se sa Wigglerom u svijetu Soda Jungle iz akcijskog kompleta za proširenje koji možeš dodati početnoj stazi LEGO® Super Mario™! Provuci se, skoči na Wigglera i rasklopi tajni most. Pazi se Goombe koji se skriva pod njim. Uz pomoć rotirajuće platforme isplovi i izbjegni otrovnu močvaru. Stekni nevjerojatne moći iz bloka sa superzvijezdom i porazi Koopu Paratroopu na kraju epskog putovanja!

• Mladi graditelji mogu osmisliti razne izazove u svijetu Soda Jungle od kocaka i dodati ga početnoj stazi LEGO® Super Mario™ kompletom za proširenje Wigglerov otrov u močvari (71383).
• Sadrži LEGO® figure legendarnih neprijatelja Super Marija, Wigglera, Goombe i Koope Paratroope, koje LEGO® Mario™ (figura nije dio kompleta) treba poraziti.
• Sadrži kliznu platformu, sklopivi most i odvojivi splav kojim se igrači mogu koristiti na putovanju te blok sa superzvijezdom koji daje dodatne moći i donosi veće nagrade.
• Jedinstveni komplet igračaka od 374 dijela zabavan je LEGO® poklon za rođendan, praznike ili iznenađenje za djecu od 7 godina i starije koji imaju početnu stazu Pustolovine s Mariom (71360), potrebnu za interaktivnu igru.
• Komplet za slaganje i kreativnu igru visok je više od 6 cm, širok 31 cm, a dubok 26 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinovati sa drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, siguran prostor u kojem djeca mogu dijeliti ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju legendarni lik za Nintendo®, s beskrajnim mogućnostima proširenja, preuređivanja i prilagođenja nivoa za igru u društvu ili samostalnu igru.
• Kvalitetni LEGO® sastavni dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i pouzdano i čvrsto se spajali.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najstrože standarde sigurnosti.