60280 Vatrogasni kamion sa ljestvama
Dodaj u Listu Želja

44.95KM

Komplet iz televizijske serije LEGO® City Adventures.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60280 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Jao! Požar bukti, a plamenovi su sve viši! Pridruži se vatrogascu i heroini televizijske serije LEGO® City Freyi McCloud u akcijskim pustolovinama gašenja požara. Uđi u nevjerojatni vatrogasni kamion i požuri do mjesta nesreće. Istovari opremu iz spremišta u kamionu pa aktiviraj hidrant. Zatim podigni merdevine kamiona što više i pomozi herojima LEGO Cityja da spase stvar!

• Obradujte svakodnevne junake uzbudljivim svijetom LEGO® Cityja u kompletu 4+ Vatrogasni kamion sa ljestvama (60280) koji sadrži slavni model vatrogasnog vozila i popularnu osobu iz televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? Model vatrogasnog kamiona s ljestvama i vatrogasnim aparatom, vodeni hidrant i LEGO® plamenovi koji se mogu slagati jedan na drugi te figurice vatrogasca i vatrogasne zapovjednice Freye McCloud iz televizijske serije LEGO City.
• Djeca mogu podignuti merdevine, spremiti vatrogasnu opremu u prostor za skladištenje u kamionu te smišljati priče sa vatrogasnom zapovjednicom Freyom McCloud iz televizijske serije LEGO® City Adventures.
• Vatrogasni komplet igračaka poslastica je za djecu od 4 godine i starije. Savršen je poklon za rođendan, Božić ili bilo koju drugu priliku za obožavatelje LEGO® Cityja i akcijsku igru. Potrebne su samo osnovne vještine slaganja.
• Sastavljeni vatrogasni kamion s ljestvama visok je više od 9 cm, dug 16 cm, a širok 7 cm.
• Dodatni LEGO® elementi uključuju vatrogasnu sjekiru i kacigu te vatrogasni aparat.
• Sadrži jednostavan priručnik za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Interaktivni priručnik za slaganje pomaže djeci da postanu majstori graditelji.
• Uz komplete iz serije LEGO® City 4+ djeca i odrasli mogu otkriti radost slaganja i zajedničke igre dok dječja kreativnost i mašta rastu uz realistične zgrade, fora vozila i zabavne likove.
• Tražite kvalitetnu dječju igračku? Svi sastavni dijelovi iz serije LEGO® City ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put.
• Sigurnost pod mikroskopom. Kocke i dijelove iz serije LEGO® City bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.