60321 Vatrogasna brigada
Dodaj u Listu Želja

216.95KM

Komplet igračaka LEGO® City Vatrogasna brigada pun je elemenata koji potiču na pričanje priča i sadrži dva lika iz televizijske serije LEGO City Adventures.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60321 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pridruži se Clemmonsu i Feldmanu iz televizijske serije LEGO® City u gorućoj gradskoj fabrici sardina. O, ne! Tajni umak curi iz bačve! Kakvi su to sastojci? Uzmi zaštitno odijelo i istraži! Jao! Vatrogasac je zaglavio na vrhu zgrade dok je spašavao slatku macu! Brzo, mreža za spašavanje! Naciljaj prozore iz crijeva i ublaži plamenove dok skaču. Pripremi se za akciju!

• Vatrogasni komplet igračaka za djecu od 7 godina i stariju – odvedite djecu u centar akcije kompletom LEGO® City Vatrogasna brigada (60321) s više modela i 2 lika iz televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave modele vatrogasnog kamiona, prikolice, vatrogasnog kamioneta, fabrike sardina i još mnogo toga, a tu su i 5 figurica te figure psa, mačke i 3 mačića.
• Zabavne funkcije obogaćuju dječju igru – ispalite LEGO® elemente vode i srušite plamenove, aktivirajte funkciju naginjanja teretnog spremnika i prolijte tajni umak iz bačve u fabrici.
• Poklon za sve prilike – komplet za igru iz serije LEGO® City može biti poklon za rođendan, praznike ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za male LEGO graditelje i obožavatelje serije LEGO City Adventures.
• Dimenzije – sastavljena fabrika sardina visoka je više od 30 cm, široka 34 cm, a duboka 32 cm.
• Mnogo dodataka za figurice – sadrži LEGO® dodatke, kao što su mreža za spašavanje, metla, lopata, vatrogasna sjekira i vatrogasni aparat.
• Printani i digitalni priručnik za slaganje – dok djeca slažu, mogu približavati, okretati i pregledavati završeni model u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Istraživanje svijeta kroz igru – kompleti igračaka iz serije LEGO® City pomažu djeci u razvoju tjelesnih vještina i samopouzdanja kroz kreativnu igru.
• Kvaliteta je zagarantovana – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.