42124 Terenski Buggy
Dodaj u Listu Želja

289.95KM

Najluđi terenski buggy na daljinsko upravljanje u gradu!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 42124 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Nevjerovatni trikovi, uzbudljivi skokovi i nezaboravne vratolomije… Sve to možeš izvesti modelom LEGO® Technic Terenski buggy. Automobil na daljinsko upravljanje ima velike kvrgave gume i prednju i zadnju amortizaciju. Kao stvoren za akciju. Pregledaj poklopac motora koji se otvara, antenu i retro naljepnice. Zatim pronađi izazove, zvučne efekte i druge mogućnosti u besplatnoj aplikaciji CONTROL+ dok izvodiš vratolomije i utrkuješ se u buggyju na daljinsko upravljanje visokih performansi.

  • Satima se zabavljajte u kompletu za slaganje LEGO® Terenski buggy (42124). Terenski buggy na daljinsko upravljanje pun je elemenata dizajniranih po uzoru na modele automobila na daljinsko upravljanje iz 1980-ih.
  • Jednostavno je izvesti sjajne trikove zahvaljujući prednjoj i zadnjoj amortizaciji automobila, velikim gumama i nagnutom prednjem dijelu.
  • Preuzmite besplatnu aplikaciju CONTROL+ i dodajte novu dimenziju buggyju na daljinsko upravljanje. Upravljajte automobilom putem aplikacije, izvodite vratolomije i otključavajte izazove, zvučne efekte i još mnogo toga.
  • Terenski buggy sjajan je poklon za djecu od 10 godina i starije. Svidjet će se i odraslima koji se sjećaju klasičnih modela automobila na daljinsko upravljanje iz 1980-ih, pa će sve generacije zajedno moći uživati u zabavnom iskustvu.
  • Pogledajte retro kombinaciju boja koju dopunjuju naljepnice inspirirane 1980-ima.
  • Model terenskog buggyja na daljinsko upravljanje viši je od 13 cm do krova, visok 19 cm s antenom, dug 28 cm, a širok 16 cm.
  • Da biste uživali u svim dijelovima modela kojim se upravlja aplikacijom, trebat će vam 6 baterija LR6/AA (ne dolaze u kompletu).
  • U svijetu serije LEGO® Technic obožavateljima LEGO kocaka dostupni su napredni modeli za slaganje za sljedeći izazov slaganja.
  • Elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
  • Dijelove iz serije LEGO® Technic bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Retro klasik

Inspirisan RC vozilima jarkih boja iz 80-tih.

Edukativna igra

Sjajan način za učenje o inžinjerstvu i tehnologiji.

Prvi među LEGO® Technic™ modelima

Sadrži prdnje i zadnje vješanje za dodatnu akciju.

Vozi kao pravo auto

Izvorni dodaci stvaraju realistično iskustvo vožnje.

Preuzmi kontrolu

Preuzmite CONTROL+ aplikaciju za kontrolu bagija.

Testirajte vještine

Otkrijte izazove i postignuća u aplikaciji.