60300 Spasilački ATV za divlje životinje
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Zabavan komplet za spašavanje u divljini za djecu

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60300 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Kreni u LEGO® City savanu na zabavne avanture u divljini. Pridruži se istraživaču na zanimljivom ATV-u. Pošalji promatrački dron u potrazi za životinjama i biljkama. Jao! Zaigrani su majmuni pronašli novog prijatelja, crnog škorpiona. Nije im to baš pametno! Uzmi hvataljku i požuri u spas. Kada oprezno premjestiš novo društvo majmuna, provjeri jesu li oni na sigurnom i kreni kući.

• Komplet igračaka LEGO® City Spasilački ATV za divlje životinje (60300) sa zabavnim životinjama i istraživačem, ATV-om kojim se može upravljati i malim okolišem savane savršen je za male graditelje, u dobi od 5 godina i starije.
• Što je u kutiji? Sve što djeca trebaju da sastave ATV kojim mogu upravljati s hvataljkom i dronom te elementi stabla, banane i kakice, figurica istraživača, 2 figure majmuna i figura škorpiona.
• Djeca mogu naginjati model ATV-a lijevo i desno da upravljaju njime, hvataljkom premjestiti škorpiona i glumiti u pričama o spašavanju životinja uz ovaj kreativni komplet za slaganje.
• Savršen je rođendanski poklon ili poklon za bilo koji dan za ljubitelje životinja. Djeca mogu kombinirati ovaj komplet s drugima iz kolekcije LEGO® City s temom divljine za još više akcije i avantura.
• Sastavljeni ATV za spašavanje u divljini visok je više od 4 cm, dug 7 cm, a širok 5 cm, pa ima dovoljno prostora za figuricu istraživača, dron i hvataljku.
• Baterije nisu potrebne. Ovaj komplet pokreću mladi graditelji s velikom maštom.
• Sadrži jednostavan priručnik za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Interaktivni priručnik za slaganje pomaže djeci da postanu majstori graditelji.
• Kompleti igračaka LEGO® City s temom divljine vode djecu u središte zbivanja, pa lakše razvijaju samopouzdanje i ključne životne vještine dok glume u uzbudljivim pričama i scenarijima koji prikazuju život na zabavan način.
• Tražite kvalitetnu dječju igračku? Svi sastavni dijelovi iz serije LEGO® City ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili dosljedni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put.
• Sigurnost pod mikroskopom. Kocke i dijelove iz serije LEGO® City bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.