76237 Sanctuary II: završna bitka
Dodaj u Listu Želja

92.95KM

Realistični model Thanosova svemirskog broda iz filma Marvel Studios Osvetnici: Završnica za slaganje, igru i ukras.

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 76237 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Thanos sjedi u kabini svog svemirskog broda, provjerava kontrolnu ploču i kreće! Pazi, rukavica beskonačnosti skrivena je u teretnom prostoru. Iron Man i Kapetanica Marvel idu u potjeru. Može li Thanos poraziti akcijske junake šesterostrukim pucačem i pobjeći s rukavicom beskonačnosti? Samo ti možeš odlučiti.

• Komplet LEGO® Marvel Sanctuary II: završna bitka (76237) popularan je svemirski brod iz Marvelovih filmova pun realističnih detalja koji potiču na maštovitu igru te dojmljivih ukrasa.
• Sadrži 3 figurice: Iron Mana s ispaljivačima energije, Kapetanicu Marvel s vatrenim ispaljivačima energije i štitom te Thanosa sa zlatnom kacigom i mačem s dvostrukom oštricom.
• Svemirska letjelica za slaganje ima kabinu i teretni prostor koji se otvaraju te 6 pucača. Djeca se mogu pridružiti superherojima u bitki protiv Thanosa i pokušati ga spriječiti da upotrijebi rukavicu beskonačnosti.
• Spektakularni komplet za slaganje, igru i izlaganje odličan je rođendanski poklon, praznični poklon ili posebna poslastica za djecu od 7 godina i stariju.
• Svemirska letjelica za slaganje visoka je više od 7 cm, duga 18 cm, a široka 36 cm. Dovoljno malena da je mališani uzmu u jednu ruku, a dovoljno velika za epske pustolovine.
• Sve igračke za slaganje iz serije LEGO® Marvel dolaze u kompletima vrhunske kvalitete osmišljenima tako da mladi superjunaci dobiju beskrajno mnogo maštovitih mogućnosti igre.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se precizno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.