43103 Punk Pirate BeatBox
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Preuzmite besplatnu LEGO Vidyo Aplikaciju:

   

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43103 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Režiraj, produciraj i glumi u zabavnim spotovima uz LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox (43103). Aplikacijom oživi pirata punkera u sjajnom spotu i podijeli ga. Gledaj kako pirat razvaljuje na gitari sidru. Umjesto riječi govori „arrr” kao pravi pirat i dodaj efekte. Turneja? Sklopi i ponesi BeatBox.

• Potaknite djecu da režiraju muzičke spotove i glume u njima uz komplet LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox (43103). Sadrži figuricu pirata punkera s gitarom, 14 nasumce odabranih BeatBita i 2 posebna BeatBita.
• Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ i skenirajte figuricu te BeatBite za posebne efekte. Djeca će se obradovati kada vide kako njihov lik oživljava u punkerskom muzičkom spotu. Skenirajte BeatBite u aplikaciji i otključajte posebne efekte, kao što je onaj zabavni koji mijenja riječi u zvuk „arrr” u stilu pravog pirata.
• Zabavno muzičko iskustvo za dječake ili djevojčice od 7 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Komplet igračaka sjajan je praznični poklon za svu djecu koja vole muzičke igračke, ples i pjesmu.
• BeatBox je visok više od 8 cm, dug 7 cm, a širok 10 cm. BeatBox se može sklopiti, pa djeca mogu ponijeti muzički svijet na turneju, kamo god išli. U BeatBoxu ima mjesta za spremanje pozornice od kocaka koja se skenira, 16 BeatBita i gitare pirata punkera.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• Kompleti iz serije LEGO® VIDIYO™ donose novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice postaju redatelji, producenti i muzičke zvijezde dok režiraju i dijele vlastite muzičke spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958. LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.