21183 Prostor za vježbu
Dodaj u Listu Želja

139.95KM

Veliki, modularni ratnički dojo iz igre Minecraft® i kovačnica u prećini sa mnogo autentičnih detalja i cool elemenata iz popularne igre Minecraft.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21183 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sastavi vlastito ratničko skrovište iz igre Minecraft®! Na tlu može biti predobar dojo. Kada pritisneš blok ispod stabla, otvorit će se vrata u podu i… Opa! Ko god stoji na njima, past će u pećinu ispod. Tu su nakovanj, peć, oklop i drugi elementi koji je čine savršenom kovačnicom. Zgrada na dva sprata ima sve, uključujući kostura! Brzo, uzmi mač!

• Slaganje, igra i izlaganje – LEGO® Minecraft® Prostor za vježbu (21183) zabavan je projekt za slaganje, donosi uzbudljivo iskustvo igre, a ujedno je i spektakularan model koji će djeca rado izložiti.
• Legendarni likovi – komplet sadrži klasične likove iz igre Minecraft®, ninju, odmetnika, kostura i šišmiša.
• Beskrajne mogućnosti igre – djeca mogu smišljati razne verzije i oblike fantastičnog kompleta igračaka te istražiti maštovite mogućnosti igre i izlaganja kojima nema kraja.
• Poklon koji se ističe – modularni komplet igračaka odličan je rođendanski poklon, poklon za praznike ili posebna poslastica za sve zaljubljenike u Minecraft™ ili izradu modela od 8 godina i starije.
• Velika zabava – zanimlljivi komplet visok je više od 24 cm, širok 24 cm, a dubok 15 cm i može se preoblikovati i kombinovati sa drugim kompletima za još više uživanja.
• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i elemente od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica i elemenata.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.