41930 Privjesak za torbe Panda
Dodaj u Listu Želja

13.95KM

Beskrajne mogućnosti dizajna u slatkom modnom dodatku, privjesku za torbe!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41930 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Privjeske za torbe! Crno-bijelo glavna je ideja u ovom praktičnom i zabavnom kompletu. Sastavi privjesak za torbu pa dizajniraj ležernu pandu sa slatkim izrazima lica. Od pločica iz kompleta napravi pandu u stvarnim bojama ili je uredi raznobojnim pločicama iz vrećice Extra Dots. Uskladi privjesak s odjevnom kombinacijom i mijenjaj ga kada god poželiš. Kada nađeš savršen izgled, silikonskom karikom pričvrsti privjesak za torbu i gotovo! #dotyourworld

• Iznenadite mališane kompletom bambutastičnim LEGO® DOTS Privjesak za torbe Panda (41930) s otpornom kockom s kukicom, ključem za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu prilagoditi privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i dizajnerske vještine da smisle vlastite maštovite uzorke za igračku.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg drugog kompleta ili vrećice za rukotvorine, kao što su Extra Dots – serija 3 ili 4 (41921 ili 41931), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete koje voli umjetnost i ručni rad oduševit će se privjeskom. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u brzom i zabavnom kreativnom poklonu, a onda nositi privjesak na torbi.
• Maštovita i prijenosna zabava. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, a duboki i široki 3 cm. To su jedinstvene, otporne i korisne igračke za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Privjesak za torbu panda ima mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sami izrade i osmisle. Igra LEGO kockicama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.