60314 Policijska potjera za sladoledarskim kamionom
Dodaj u Listu Želja

62.95KM

Superzabavan komplet igračaka 5+ s prilagođenim sladoledarskim kamionom, super policijskim presretačem i 2 figurice likova iz televizijske serije LEGO® City Adventures.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60314 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sudar! Kriminalci ledenog srca Lopov Led i Lopov Slad izvukli su bankomat iz temelja i bježe u prilagođenom sladoledarskom kamionu! Pozovi policajca iz LEGO® Cityja u sjajnom presretaču! Izbjegavaj sladoled koji izlijeće iz katapulta kamiona i probuši gume lopovima da ne mogu dalje! Akcija koja će te slediti čeka u LEGO Cityju!

• Policijski komplet po uzoru na televizijsku seriju LEGO® City – LEGO City Policijska potjera za sladoledarskim kamionom (60314) ima mnogo elemenata koji će nadahnuti djecu i obožavatelje televizijske serije LEGO City Adventures.
• Što je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave raznobojni sladoledarski kamion lopova, policijski patrolni automobil i bankomat te 3 figurice, uključujući 2 lika iz televizijske serije LEGO® City.
• Značajke i funkcije – djeca mogu ispaljivati sladoled iz sladoledarskog kamion, postaviti šiljke za bušenje guma iz policijskog presretača i odglumiti scene iz televizijske serije LEGO® City Adventures.
• Poklon za sve prigode – komplet za igru s policijskim autom iz serije LEGO® City može biti dar za blagdane, rođendan ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za djecu od 5 godina i stariju.
• Igračke za igru i izlaganje – sastavljeni sladoledarski kamion visok je više od 12 cm, dug 15 cm, a širok 5 cm.
• Sadrži dodatke za LEGO® figuricu – policijski komplet igračaka sadrži mnogo zabavnih elemenata za maštovitu igru, uključujući lisice, polugu lopova i sladoled.
• Dolazi s interaktivnim digitalnim priručnikom za slaganje – dok djeca slažu modele, mogu ih približavati, okretati i pregledavati iz svih kutova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Razvoj kreativnih vještina djeteta – djeca razvijaju samopouzdanje i ključne životne vještine dok se igraju.
• Kvaliteta je najvažnija – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.