71382 Piranha Plant Puzzling Challange set za ekspanziju
Dodaj u Listu Želja

63.95KM

Zabavan komplet za proširenje sa izazovom sa Cvijetom Pirane.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71382 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71382 Piranha Plant Puzzling Challange set za ekspanziju možete preuzeti na ovom linku: PDF

Dodaj nivo za uništavanje Cvijeta Pirane početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™ ovim super kompletom za proširenje! Otrovna močvara prostire se po cijelom svijetu Soda Jungle, pa pazi da ne upadneš. Skoči na Spinyja i prikupi novčiće, a onda se zavrti na vrtešci, sruši Cvijet Piranu i pronađi 3 bloka sa novčićima. Skoči na sve njih u zadanom vremenu i osvoji veliku nagradu!

• Djeca mogu osmisliti izazove vrtnje i skakanja s Piranha Plantima u svijetu Soda Jungle od kocaka i dodati ga početnoj stazi LEGO® Super Mario™ Piranha Plant Puzzling Challange set za ekspanziju (71382).
• Sadrži LEGO® figure legendarnih neprijatelja Super Marija, 2 Piranha Planta i Spinyja, koje LEGO® Mario™ (figura nije dio kompleta) treba poraziti.
• Sadrži vrtešku za pomjeranje Piranha Planta s puta i 3 bloka sa crvenim novčićima. Ako igrači skoče na sva 3 odjednom u zadanom vremenu, osvajaju velike digitalne novčane nagrade.
• LEGO® komplet igračaka od 267 dijelova zabavan je rođendanski ili prazični  poklon za kreativnu djecu od 7 godina i starije koji imaju početnu stazu Pustolovine s Mariom (71360), potrebnu za interaktivnu igru.
• Modul je visok više od 9 cm, širok 8 cm, a dubok 16 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinovati sa drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, nadahnuće za različite načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljeni lik svih porodica, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih razina za samostalnu ili grupnu igru.
• Još od 1958. LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni i kompatibilni te se lako i sigurno spajali svaki put.
• LEGO® kocke za slaganje testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.