71392 Paket za energiju – žabac Mario
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

LEGO® Super Mario™ odijelo žapca za zabavnu interaktivnu igru

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71392 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71392 Paket za energiju – žabac Mario možete preuzeti na ovom linku: PDF

Obožavatelji igre mogu skakutati i prskati u igri LEGO® Super Mario™ uz paket za energiju za žapca Marija (71392). Sadrži interaktivno odijelo žapca za LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu), u kojem igrači mogu zaraditi dodatne digitalne novčiće kada Mario skoči, a kada doskoči, čut će se zvuk vode. Komplet je savršen dar za male predvodnike trendova koji imaju početnu stazu igre LEGO Super Mario (71360) s figurom LEGO Marija ili komplet 71387 koji sadrži figuru LEGO® Luigija. Sastavite i igrajte se. Upute za slaganje ovog LEGO kompleta dostupne su u kutiji i besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Aplikacija je i siguran prostor u kojem djeca mogu podijeliti ideje te pronaći nadahnuće za kreativno slaganje i igru. Napeta igra Super Mario u stvarnom svijetu. Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario oživljavaju slavnog Super Marija. Uz početne staze, komplete za proširenje i pakete za energiju obožavatelji mogu složiti zahtjevne razine za samostalnu igru ili igru u društvu.

  • Neka razine obožavatelja LEGO® Super Marija postanu još zabavnije uz skakanje i prskanje u Paketu za energiju – žabac Mario (71392) s interaktivnim odijelom za LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu).
  • Dodatak od kocaka odgovara figuri LEGO® Marija s početne staze u kompletu avanture s Mariom (71360) ili figuri LEGO® Luigija s početne staze u kompletu avanture s Luigijem (71387).
  • Kada LEGO® Mario™ nosi odijelo, igrači mogu zaraditi dodatne digitalne novčiće ako on skakuće kao žaba i pravi zvukove vode kada se dočeka.
  • U paketu dolaze i lopoči te plavi „vodeni” LEGO® elementi koje djeca mogu dodati svojim razinama, a u kutiji su i ilustrirane upute uz koje djeca mogu sama slagati.
  • Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ sadrži i upute za slaganje, nadahnuće za različite načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • Kolekcionarska igračka za slaganje zabavan je rođendanski ili praznični poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju. Mogu urediti početnu stazu avanture s Mariom (71360) i komplete za proširenje na jedinstvene načine.
  • Dostupni su i drugi paketi za energiju za LEGO® Super Marija koje možete dodati početnoj stazi i kompletima za proširenje, uključujući Paket za energiju – pčela Mario (71393).
  • Nevjerojatni kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju slavne likove iz igre Super Mario, pa obožavatelji mogu proširiti, preurediti i stvoriti vlastite jedinstvene razine za samostalnu ili grupnu igru.
  • Još od 1958. LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo bili sigurni da se jednostavno i sigurno spajaju.
  • LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.