40557 Odbrana Hotha
Dodaj u Listu Želja

31.95KM

Likovi i elementi iz serije LEGO® Star Wars™ za borbenu igru.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 40557 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Mališani mogu sudjelovati u vlastitim bitkama na ledenom planetu uz komplet dodataka LEGO® Star Wars™ Obrana Hotha (40557). Sadrži 3 LEGO figurice pobunjeničkih vojnika sa laserskim puškama te laserski topovski pucač (ne puca) za slaganje koji se okreće i dvije puške na tronošcima. Jednostavni komplet odličan je za samostalnu igru i igru u društvu te je zabavan poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju, bilo da su početnici u svijetu igračaka za slaganje LEGO Star Wars ili samo šire kolekciju.

• Akcijska igra – neka bitke počnu uz komplet dodataka LEGO® Star Wars™ Obrana Hotha (40557) sa rotirajućim laserskim topovskim pucačem i dvjema puškama na tronošcima.
• Sadrži 3 LEGO® figurice pobunjeničkih vojnika – svi vojnici imaju laserske puške za igru uloga. Poklonite komplet od 64 dijela za slaganje djeci od 6 godina i starijoj kao praznični ili rođendanski poklon.
• Igra na putu – laserski topovski pucač visok je više od 5 cm, širok 7 cm, a dubok 6 cm. Cijeli komplet jednostavno stane u dječji ruksak kako bi se mališani mogli igrati gdje god bili.