42134 Monster Jam™ Megalodon™
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Slaganje modela ispunit će obožavatelje čudovišnih kamiona jer se njemu dva modela kombinuju u jednom, LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ može se pretvoriti u trkaći auto niskog profila.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 42134 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pripremi se za opako iskustvo s čudovišnim kamionima uz najvećeg morskog psa koji je ikad živio u kompletu LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™. Kamion je nadahnut velikom bijelom psinom i spreman je za bitku! Izvedi fascinantne skokove pa povuci kamion unazad da bi krenuo u utrku, baš kao pravi čudovišni kamion. Onda pretvori čudovišni kamion u trkaći auto niskog profila, nadahnut mitskim čudovištem luscom.

• Uzbudljivi model čudovišnog kamiona – djeca će uživati u slaganju modela LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ 42134 i utrkivanju njime. Igračka 2-u-1 radi na mehanizam povlačenja i donosi sate zanimljive igre.
• Interaktivna igra – povucite kamion unatzad i pošaljite ga u utrku prije nego što počne izvoditi super čudovišne trikove.
• Igračka 2-u-1 – zabava traje jer djeca mogu pretvoriti kamion u trkaći auto niskog profila nadahnut luscom, još jednim legendarnim morskim čudovištem.
• Savršen za dječake i djevojčice od 7 godina i starije – sjajan uvod u slaganje i mehaniku za mlade obožavatelje čudovišnih kamiona. Sjajan je rođendanski poklon za zaljubljenike u Monster Jam™.
• Moćan model – kamion Megalodon® visok je više od 13 cm, dug 24 cm, a širok 13 cm, što ovaj model za slaganje čini savršenim za kreativnu igru.
• Autentični detalji – baš kao i pravi Monster Jam™ Megalodon™, verzija iz serije LEGO® Technic ima prepoznatljive zube morskog psa i peraje koje se pomiču dok vozilo juri.
• U kompletu dolaze i naljepnice – djeca će uživati u lijepljenju sličica na model kako bi što više sličio strašnom kamionu Monster Jam™ Megalodon™.
• Motivacija za buduće inženjere – svijet serije LEGO® Technic donosi napredne komplete za slaganje za obožavatelje LEGO kockicaa za njihov sljedeći izazov slaganja.
• Kvalitetni materijali – elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• Uvijek sigurni – kockicee i dijelovi iz serije LEGO® Technic testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.

Sjajna grafika

Pogledajte prepoznatljive zube morskog psa, plus peraje koje se kreću.

Akcija povlačenja

Pošaljite kamion u utrku i stvorite cool trikove s čudovišni kamion.

Obnavlja se u Low Racer

Kamion se obnavlja u Low Racer s cool dizajnom.