60315 Mobilni zapovjedni policijski kamion
Dodaj u Listu Želja

99.95KM

Zabavni komplet za igru s više modela, pun elemenata i funkcija. Savršen za djecu i obožavatelje televizijske serije LEGO® City Adventures od 6 godina i starije.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60315 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Duke DeTain i Gracie Goodhart prevoze lopova u mobilnom zapovjednom policijskom kamionom kad odjednom… PLJAS! Snake Rattler bacio je hrpu jaja na vjetrobransko staklo iz prilagođene traktorske prikolice. A onda LOM! Izvukao je zid iz mobilnog zatvora i bježi s oslobođenom suučesnicom! Uključi policijski dron, pokreni ATV i pojuri za lopovima dok se ne udalje previše.

• Policijski komplet po uzoru na televizijsku seriju LEGO® City – Mobilni zapovjedni policijski kamion (60315) ima mnogo elemenata koji će se svidjeti djeci i obožavateljima televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave model policijskog kamioneta, prikolicu sa zatvorom, dron, ATV i traktor s prikolicom te 4 figurice, uključujući 3 lika iz televizijske serije LEGO® City.
• Elementi i funkcije – djeca mogu ispaljivati jaja iz prikolice traktora, pokrenuti funkciju bijega iz zatvora i naginjati ATV kako bi se kretao u svim smjerovima.
• Poklon za sve prigode – komplet za igru iz kolekcije LEGO® City Policija može biti dar za rođendan, blagdane ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za obožavatelje televizijske serije LEGO City Adventures od 6 godina i starije.
• Detaljni modeli za igru i izlaganje – sastavljeni policijski kamionet visok je više od 6 cm, dug 16 cm, a širok 6 cm.
• Sadrži dodatke za LEGO® figurice – policijski komplet igračaka sadrži mnogo zabavnih elemenata za maštovitu igru, uključujući daljinski upravljač za model drona, lisice i jaja.
• U kompletu je i interaktivni digitalni priručnik za slaganje – dok slažu, djeca mogu približavati, okretati i pregledavati modele iz svih uglova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Razvoj kreativnih vještina djeteta – djeca razvijaju samopouzdanje i ključne životne vještine dok slažu i igraju se.
• Kvaliteta u središtu pozornosti – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.