10773 Minnie Mouse Prodavnica sladoleda
Dodaj u Listu Želja

47.95KM

Savršen komplet igračaka za slaganje, igru i avanture na plaži

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10773 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Dobro došli u slastičarnicu u kojoj Disneyjeva Minnie Mouse poslužuje ukusne poslastice! Izvadi sladoled iz frižidera i pomozi joj da posluži kornete i fine mliječni napitke. Poslije pomozi Vlatki Patki da odabere omiljeni okus i posluži joj sladoled na plaži. Ne zaboravi pogledati slatkog raka na valu! Zabavi se dok surfaš s Vlatkom, a onda se odvezite kući u njenom zanimljivom autu.

• Maštoviti komplet LEGO® ǀ Minnie Mouse Prodavnica sladoleda (10773) donosi mališanima mnogo zabavnih mogućnosti za igru pretvaranja i pomaže im u razvoju vještina slaganja dok vode slastičarnicu i igraju se na plaži.
• Savršen poklon za djecu od 4 godine i stariju koja žele predvoditi trendove u školi! Iznenadite dijete zanimljivom igračkom za slaganje uz koju može usvojiti vještine slaganja, razviti maštu i satima se zabavljati.
• Komplet sadrži slastičarnicu, automobil s početničkom šasijom za brzi početak slaganja te figurice Minnie Mouse i Vlatke Patke i ekskluzivnu pločicu sa siluetom Mickeyja.
• Komplet iz serije LEGO® ǀ Disney pun je detalja i dodataka, uključujući model sa stolicom za plažu i suncobranom, te mali model vala i daske za surfanje za još više mogućnosti igre pretvaranja.
• Slastičarnica je visoka više od 13 cm, široka 8 cm i odlična je za neograničenu igru. Budući da se može kombinirati s drugim LEGO® kockama, raste s dječjim vještinama slaganja.
• Poklonite malim graditeljima sjajno iskustvo zahvaljujući jednostavnim slikovnim uputama uz koje čak i djeca koja tek uče čitati mogu slagati bez prepreka te alatima za približavanje i spremanje u digitalnom priručniku Instructions PLUS!
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake slaganja. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti i sastavljati, koliko god puta žele, i to još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu.