10776 Mickey & prijatelji Vatrogasni kamion i stanica
Dodaj u Listu Želja

114.95KM

Komplet za slaganje i igru s mnogo akcije za mlade vatrogasce

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10776 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Disneyjevi Mickey Mouse i Minnie Mouse hrabri su vatrogasci. Posjeti vatrogasnu stanicu i pogledaj zanimljivih vatrogasni kamion, spusti se niz šipku, a onda s tornja pogledaj što se događa u okolici. Je li to dim? O, ne! Šiljin roštilj gori! Uskoči u vatrogasni kamion i požuri prema vatri, a onda namjesti merdevine tako da možeš gasiti plamenove odozgo. Pazi na kost, Pluto! Borba s požarom otvara apetit, vrijeme je za hotdog!

• Super komplet igračaka LEGO® ǀ Mickey & prijatelji Vatrogasni kamion i stanica (10776) donosi mališanima zabavan komplet dizajniran za razvoj vještina igre pretvaranja i slaganja dok gase požare ili se odmaraju u vatrogasnoj stanici.
• Savršen poklon za djecu od 4 godine i stariju koja žele jednostavne igračke za napetu igru! Iznenadite dijete poklonom uz koji može usvojiti vještine gradnje, razviti maštu i satima se zabavljati.
• Sjajni komplet sadrži vatrogasnu stanicu i vatrogasni kamion s početničkim bazama za brzo slaganje i više vremena za igru te 3 figurice i figuru psa čije su uši i rep obloženi gumom!
• Komplet iz serije LEGO® ǀ Disney pun je funkcija i dodataka, uključujući zdjelu za hranu i kost za Disneyjeva Pluta, koji se prvi put pojavljuje u LEGO kompletima, te alat vatrogasaca za igru pretvaranja.
• Komplet sadrži vatrogasnu stanicu visoku više od 14 cm i široku 24 cm za neograničenu igru. Budući da se može kombinirati s drugim LEGO® kockama, raste s dječjim vještinama slaganja.
• Poklonite malim graditeljima sjajno iskustvo zahvaljujući jednostavnim slikovnim uputama uz koje čak i djeca koja tek uče čitati mogu slagati bez prepreka te alatima za približavanje i spremanje u digitalnom priručniku Instructions PLUS!
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake slaganja. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti i sastavljati, koliko god puta žele, i to još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu.