10772 Mickey Mouse Avion sa propelerom
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

Komplet za slaganje i let je savršen za uzbudljive zračne avanture

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10772 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Disneyjev Mickey Mouse priprema svoj avion za let. Pomozi mu da očisti avion, opere vjetrobransko staklo i obriše propeler. Onda Mickey može uskočiti u kabinu. Zavrti propeler i guraj avion niz pistu da poleti. Pazi na signalnu zastavu, a onda uživaj u zabavnom letu. Kada sletiš, pomozi Mickeyju da pregleda avion i pripremi ga za sljedeće putovanje.

• Uzbudljivi komplet LEGO® ǀ Mickey Mouse Avion sa propelerom (10772) donosi mališanima mnogo mogućnosti zabavne igre pretvaranja kroz koju razvijaju vještine slaganja dok pripremaju avion za let i lete.
• Savršen poklon za djecu od 4 godine i stariju koja žele predvoditi trendove na igralištu! Iznenadite dijete kreativnim poklonom uz koji može usvojiti vještine slaganja, razviti maštu i satima se zabavljati.
• Prijenosan komplet za igru na putu. Igračka za slaganje sadrži avion s početničkom šasijom uz koju će slaganje biti brzo i lako, a vremena za igru mnogo. Tu su još i figurica i ekskluzivna pločica s Mickeyjem!
• Komplet iz serije LEGO® ǀ Disney pun je detalja i dodataka, uključujući kolica s alatom, među kojim su francuski ključ i boca za sprej, te malu zastavu za još više mogućnosti igre pretvaranja.
• Komplet je visok više od 6 cm, a širok 14 cm i sjajan je za otvorenu igru. Budući da je kompatibilan sa svim LEGO® kockama, može se i proširiti kada dječje samopouzdanje naraste.
• Poklonite malim graditeljima sjajno iskustvo zahvaljujući jednostavnim slikovnim uputama uz koje čak i djeca koja tek uče čitati mogu slagati bez prepreka te alatima za približavanje i spremanje u digitalnom priručniku Instructions PLUS!
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake slaganja. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti i sastavljati, koliko god puta žele, i to još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu.