10774 Mickey & Minnie svemirska raketa
Dodaj u Listu Želja

47.95KM

Super komplet za slaganje i igru za uzbudljivo i zabavno istraživanje svemira

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10774 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Otkrij tajne svemira! Disneyjevi Mickey Mouse i Minnie Mouse spremni su za avanturu. Otvori raketu, pomozi im da utovare opremu za polijetanje, a onda slete na novi planet i istražuju. Pomozi Mickeyju da prikupi svemirsko kamenje da ga Minnie može proučiti u svemirskoj stanici. Provjeri što je u onoj gromadi… Svemirac! Svakako postavi zastavu prije nego što se spremiš i odletiš kući.

• Komplet LEGO® ǀ Mickey & Minnie svemirska raketa (10774) donosi mališanima mnogo mogućnosti zabavne igre pretvaranja kroz koju razvijaju vještine slaganja dok lete u raketi i istražuju svemir.
• Savršen poklon za djecu od 4 godine i stariju koja žele predvoditi trendove na igralištu! Iznenadite dijete kreativnom igračkom uz koju mogu razviti maštu i samopouzdanje te se satima se zabavljati.
• Savršen za učenje slaganja. Raketa i svemirska stanica imaju početničke elemente za jednostavno slaganje, pa djeci ostaje više vremena za igru. Tu su i 2 figurice te ekskluzivna pločica sa siluetom Mickeyja!
• Komplet iz serije LEGO® ǀ Disney pun je detalja i dodataka, uključujući veliki kamen koji se može otvoriti i u kojem se krije svemirac te fotoaparat i malu zastavu za još više mogućnosti igre pretvaranja.
• Raketa je visoka više od 15 cm i duga 7 cm, a cijeli komplet potiče na neograničenu igru. Budući da je kompatibilan s drugim LEGO® kockama, može se proširiti kako dječje vještine slaganja rastu.
• Poklonite malim graditeljima sjajno iskustvo zahvaljujući jednostavnim slikovnim uputama uz koje čak i djeca koja tek uče čitati mogu slagati bez prepreka te alatima za približavanje i spremanje u digitalnom priručniku Instructions PLUS!
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake slaganja. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti i sastavljati, koliko god puta žele, i to još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu.