10775 Mickey-eva & Donaldova farma
Dodaj u Listu Želja

67.95KM

Komplet igračaka za učenje slaganja i brižnu igru sa životinjama na farmi

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10775 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Navuci kombinezon i zabavi se! Disneyjevi Mickey Mouse i Donald Duck rade na farmi. Pridruži se Mickeyju dok hrani životinje i uzima jaje iz kokošinjca. Pomozi Donaldu da ubere povrće i stavi ga u kolica. Zajedno utovarite bale sijena u sjenik štale uz pomoć vitla. Onda skoči za upravljač traktora i provjeri što životinje rade prije spavanja.

• Zanimljivi komplet LEGO® ǀ Mickey-eva & Donaldova farma (10775) donosi mališanima mnogo mogućnosti brižne igre pretvaranja kroz koju razvijaju vještine slaganja dok se brinu za sve životinje.
• Savršen poklon za djecu od 4 godine i stariju koja žele predvoditi trendove na igralištu! Iznenadite dijete kreativnim poklonom uz koji može usvojiti vještine gradnje, razviti maštu i satima se zabavljati.
• Mnogo detalja za još više igre. Komplet sadrži štalu i traktor s početničkim elementima za brzi početak slaganja i mnogo vremena za zabavu te 2 figurice i 4 figure životinja!
• Komplet iz serije LEGO® ǀ Disney pun je funkcija i dodataka, uključujući funkciju vitla na štali i model kokošinjca za slaganje te alat, voće, povrće i jaje za zabavnu igru pretvaranja.
• Bogati komplet sadrži štalu visoku više od 13 cm i široku 12 cm. Budući da je kompatibilan s drugim LEGO® kockama, može se i proširiti kada se dječje vještine slaganja razviju.
• Poklonite malim graditeljima sjajno iskustvo zahvaljujući jednostavnim slikovnim uputama uz koje čak i djeca koja tek uče čitati mogu slagati bez prepreka te alatima za približavanje i spremanje u digitalnom priručniku Instructions PLUS!
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake slaganja. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti i sastavljati, koliko god puta žele, i to još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu.