71380 Master Adventure set
Dodaj u Listu Želja

139.95KM

Inspirativni komplet za stvaranje nivoa igre LEGO® Super Mario™.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71380 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71380 Master Adventure set možete preuzeti na ovom linku: PDF

Obogati igru LEGO® Super Mario™ i stvori jedinstvene nivoe u kompletu za tvorce! Odaberi nagrade za LEGO® Marija (figura nije dio kompleta) sa vremenskim blokom za prilagođavanje i blokovima sa upitnikom za prilagodbu. Smisli nove izazove i uvedi Larryja i Goombu, Bob-ombu i Koopu Paratroopu u igru. Dodaj posebnu cijev: Dash 30 i pokušaj završiti nivo za 30 sekundi i osvoji još više novčića!

• Sadrži LEGO® figurice 4 legendarna neprijatelja iz igre Super Mario™, Larryja i Goombe, Bob-ombe i Koope Paratroope, za još bogatije iskustvo igre.
• Sadrži mašinu za prilagođavanje, vremenski blok za prilagođavanje i 2 bloka s upitnikom za prilagođavanje, tako da igrači mogu odabrati vlastite nagrade i posebnu cijev: Dash 30 za još mogućnosti interaktivne igre.
• Komplet s modelom sadrži kliznu platformu i mnogo LEGO® elemenata za sastavljanje novih izazova i pokretanje raznih reakcija LEGO® Marija (figura nije dio kompleta).
• LEGO® komplet za slaganje od 366 dijelova zabavan je rođendanski ili praznični poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju. Mogu ga dodati početnoj stazi Pustolovine sa Mariom (71360), koja je potrebna za interaktivnu igru.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, nadahnuće za kreativne načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju legendarni lik koji sve obitelji vole, sa mnogo mogućnosti proširenja, preuređivanja i prilagođavanja jedinstvenih nivoa za igru u društvu ili samostalno.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo bili sigurni da se jednostavno i sigurno spajaju svaki put.
• LEGO® dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.