42100 Liebherr R 9800 bager
Dodaj u Listu Želja

899.95KM

Istraži modernu tehnologiju ogromnim rovokopačem Liebherr R 9800!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 42100 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Sastavi i istraži nevjerovatnu reprodukciju jednog od najimpresivnijih hidrauličnih rovokopača na svijetu Liebherra R 9800, iz serije LEGO® Technic™. Model je razvijen u partnerstvu s Liebherrom, a njime možeš upravljati putem aplikacije LEGO TECHNIC CONTROL+ i dolazi uz mnogo naprednih obilježja i funkcija uz koje imaš potpunu kontrolu.

Odaberi jedan od 4 različita zaslona sa super naljepnicama za nevjerovatno realistično iskustvo igre. Vozi unaprijed, unatrag, upravljaj neovisnim gusjenicama, rotiraj nadgrađe, produži, podigni i spusti dizalicu te otvori i nagni grabilicu dodirom prsta. Odaberi uzorak za povlačenje dizalice na zaslonu i gledaj kako odgovara na naredbu. Upotrijebi unaprijed postavljene naredbe ili snimi postupke rovokopača za stvaranje složenih nizova pokreta, a onda podigni nivo autentičnosti zvukovima pravog stroja Liebherr R 9800, a sve to pametnim telefonom ili tabletom!

Kada budeš spreman, možeš i ispitati svoje vještine u odjeljku za izazove i dostignuća aplikacije. Koliko nagradnih bedževa možeš prikupiti? Vjerna replika ima mnogo realističnih detalja od kockica, kao što su hidraulične cijevi i pumpe, ventili za hlađenje, protupožarni sustav i detaljna kabina vozača sa sjedalom, upravljačkom ručicom i upravljačkom pločom. Klasična kombinacija boja s naljepnicama završni je detalj veličanstvene LEGO građevinske igračke za djecu i odrasle.

Istražite inovativni inženjering

Razvijeno u partnerstvu s Liebherrom, sa preko 4.000 dijelova.

Precizni detalji

Uključuje načine pristupa, upravljačku kabinu, proširive stepenice i još mnogo toga.

Na pogon naprednih tehnologija

3 XL motora i 4 L motora za realnu funkcionalnost.

Napredna pametna čvorišta

Sadrži 2 pametna čvorišta za kontrolu pomoću pametnih uređaja.

Super precizna kontrola

Upravljaj kroz besplatnu aplikaciju LEGO® TECHNIC CONTROL +.

Multifunkcionalne kontrole

Sa lakoćom izvodite složene manevre.