71374 LEGO Nintendo
Dodaj u Listu Želja

559.95KM

Stvorite Nintendo Entertainment System™ u LEGO® stilu!

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71374 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71374 LEGO Nintendo možete preuzeti na ovom linku: PDF

Stvorite klasičnu igru Super Mario Bros.™ u cool kompletu LEGO® Nintendo Entertainment System™! Stavite Game Pak u konzolu od kockica. Okrenite ručicu na retro TV-u i 8-bitni Mario počet će se kretati po zaslonu. Stavite LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu) u otvor na gornjem dijelu, tako da može reagirati na neprijatelje s ekrana, prepreke i energetske pakete dok svira tematska pjesma originalne igre!

  • Prisjetite se lijepih vremena dok sastavljate Nintendo Entertainment System™ (71374) od LEGO® kocaka s mnogo detalja i interaktivni televizor u stilu 1980-ih na kojem se prikazuje klasična igra Super Mario Bros.™
  • TV ima zaslon koji se pomiče ručicama, a ako skenirate akcijsku kocku tako da stavite LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu) u prostoru na gornjem dijelu, reagovat će na neprijatelje s ekrana, prepreke i energetske pakete.
  • Možete ponovno stvoriti autentične detalje konzole NES u LEGO® stilu. Tu su upravljač i otvor za Game Pak koji se može sastaviti s realističnom funkcijom zaključavanja koja će oduševiti obožavatelje igre Super Mario Bros.™
  • Bilo da ste igrali igrice na NES-u u mladim danima, da obožavate retro stvari ili samo tražite zabavan i kreativan projekt za samostalnu izradu koji će vas zaokupiti i osvježiti, komplet za slaganje modela od 2464 dijela savršen je za vas.
  • TV za slaganje visok je više od 22,5 cm, širok 23,5 cm, a dubok 16 cm te izgleda sjajno kada ga izložite pored modela NES-a kod kuće ili u uredu. Osim toga, najbolji je LEGO® poklon za prijatelje koji vole videoigrice.
  • Baterije nisu potrebne, samo kombinirajte ovaj komplet za igru s figurom LEGO® Marija iz kompleta LEGO® Super Mario™ Početnička staza Pustolovine s Mariom (71360) kako biste pokrenuli interaktivnae osobine TV-a.
  • Uz jednostavne upute možete sigurno slagati, čak i ako ste novi u svijetu LEGO®. U kompletu dolazi i ilustrirana knjižica o stvaranju modela Nintendo Entertainment System™ i klasičnih igrica na NES-u.
  • Kolekcionarski komplet za slaganje za odrasle dio je kolekcije LEGO® modela za slaganje koji inspiriraju jer su oblikovani za vas, izbirljive kreativce, dok tražite sljedeći projekt za samostalnu izradu.
  • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su skladne, kompatibilne i da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
  • LEGO® kocke i dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo kako bismo bili sigurni da jedinstveni LEGO komplet ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Obnovite sjećanja

U konzolu stavite Game Pak kasetu koja se može montirati.

Pripremite palčeve

Priključite i pritisnite dugmad na džojstiku stvarne veličine.

Igrajmo se

Okrenite ručku televizora da biste 8-bitnog Maria pomjerali preko ekrana.