71394 Kompleti s likovima – 3. serija
Dodaj u Listu Želja

8.00KM

Kolekcionarski likovi za još više zabave u stilu igre LEGO® Super Mario™!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 71394 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Obožavatelji serije LEGO® Super Mario™ mogu sastaviti još uzbudljivije razine uz kolekcionarske Komplete s likovima – 3. serija (71394). U svakom se kompletu nalazi tajanstvena figurica lika za slaganje s akcijskom oznakom te mali model koji služi kao postolje, a može i obogatiti igru. Možete sakupiti 10 likova: tu su Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Gljiva, Scuttlebug i Swoop. Svi su dizajnirani tako da se mogu povezati s početnim stazama (71360 ili71387), potrebnima za interaktivnu igru. cool aplikacija! Upute su dostupne u svakom kompletu i u besplatnoj aplikaciji LEGO Super Mario, koja nudi i kreativno nadahnuće te digitalne alate kako bi slaganje bilo još zabavnije, a usto je i siguran prostor u kojem djeca mogu dijeliti ideje. Neograničena zabava. Kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario dovode slavne likove iz igre Super Mario u stvarni svijet i savršeni su pokloni za djecu. Uz početne staze, komplete za proširenje i pakete za energiju graditelji mogu proširiti, preurediti i osmisliti jedinstvene razine.

  • Neka dječja igra u svijetu LEGO® Super Mario™ postane još zabavnija i više interaktivna uz Komplete s likovima – 3. serija (71394). Svaki komplet sadrži tajanstveni lik za slaganje s akcijskom oznakom.
  • Možete prikupiti 10 jedinstvenih LEGO® figura iz igre Super Mario™ i igrati se njima: tu su Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Gljiva, Scuttlebug i Swoop.
  • Za interaktivnu igru potreban je jedan od kompleta s početnim stazama (71360 ili 71387) u kojima su figure LEGO® Marija (u kompletu 71360) i LEGO® Luigija (u kompletu 71387).
  • LEGO® Mario™ ili LEGO® Luigi™ reagiraju na likove na razne načine. Svi likovi dolaze uz mali model koji služi kao postolje ili dio razina koje djeca osmisle.
  • Kompleti s likovima iz serije LEGO® Super Mario™ zabavni su pokloni za rođendan, blagdane ili pokloni iznenađenja za djecu od 6 godina i stariju koja predvode trendove.
  • Dodajte likove početnim stazama i kompletima za proširenje igre LEGO® Super Mario™ i dobit ćete nove izazove za samostalnu igru ili igru u društvu.
  • Upute za slaganje nalaze se u kompletu te u besplatnoj i zabavnoj aplikaciji LEGO® Super Mario™. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
  • U kolekcionarskim kompletima za igru iz serije LEGO® Super Mario™ likovi iz igre Super Mario oživljavaju. Zabavni su za samostalnu i grupnu igru jer donose neograničen broj kreativnih izazova širenja i slaganja.
  • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da su skladne i kompatibilne te da se sigurno spajaju. Tako je još od 1958.
  • LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.