31201 Harry Potter Hogwarts grbovi
Dodaj u Listu Želja

269.95KM

Pokažite kome ste odani prelijepim mozaikom za zid.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 31201 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Jeste li spremni odati počast omiljenoj školi Hogwarts™? Usredotočite se na slaganje 1 od 4 grba ili prikupite sva 4 kompleta i napravite veliki grb Hogwartsa. Zvučni zapis iz kompleta obogaćuje iskustvo i pomaže vam da se udubite u projekt dok stvarate umjetničko djelo. Kada složite model, dodajte ekskluzivnu pločicu s logotipom Harry Potter™ i ponosno pokažite kome ste odani!

• Pokažite ljubav prema školi Hogwarts™ dojmljivim kompletom LEGO® Art Harry Potter Hogwarts grbovi (31201) u kojem možete sastaviti i izložiti 1 od 4 detaljna grba domova.
• Pobjegnite od svakodnevice uz ovaj LEGO® komplet od 4249 dijelova, uključujući 9 ploča za platno na zidu, pločicu s logotipom Harry Potter™, okvir od kockica, jedinstveni element za vješanje i alat za pločice.
• Uz komplet se možete prepustiti ljubavi prema umjetnosti i kreativnom radu te seriji Harry Potter™ dok se opuštate i punite baterije. Zahvaljujući zvučnom zapisu koji dolazi u kompletu naučit ćete više o domovima dok slažete.
• Pokažite ljubav prema čarolijama i pustolovinama tako da složite i izložite jedinstveni mozaik za zid. Da biste zaboravili na stres, kombinujte 4 kompleta i sastavite grb škole Hogwarts™.
• Slika je veličine 40 kvadratnih centimetara i možete je sastaviti na 4 načina. U njenom se slaganju možete opustiti vi ili bilo koji drugi zaljubljenik u seriju Harry Potter™ u vašem životu koji voli kreativne projekte.
• Priručnik u kvalitetnoj knjižici vodi vas kroz projekt i pomaže vam da zaboravite na stres uz umjetnost te se opustite u kreativnoj aktivnosti sa LEGO® kockama.
• Modeli iz serije LEGO® Art savršeni su za odrasle ljude koji ih mogu izložiti na zidu ili polici. Uz njih dobivate iskustvo slaganja koje ispunjava, a uz to se možete posvetiti svojoj ljubavi prema kreativnoj izradi umjetnina i predmeta.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, gnječimo, savijamo, grijemo, izvijamo, grebemo i rastežemo kako bismo bili sigurni da zidni ukras s grbovima škole Hogwarts™ ispunjava stroge globalne standarde za sigurnost.