21165 Farma pčela
Dodaj u Listu Želja

45.95KM

Borba s pčelama u praktičnom kompletu iz serije LEGO® Minecraft™

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 21165 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Dok 4 ljubazne pčele zuje uokolo i pomažu cvijeću i usjevima da rastu, roj 4 ljutite pčele crvenih očiju leti oko farme i napada ovcu i uplašenog seljaka. Pčele su posvuda, čak i u stablu! Možeš li pomoći pčelarici s krilima elytra i spasiti seljaka od bodljikavog napada?

  • Komplet LEGO® Minecraft™ Farma pčela (21165) sadrži likove i stvorenja iz internetske igre i zuji od mogućnosti za aktivnu igru uloga za igrače Minecrafta, ali i one koji ne igraju tu igricu.
  • Sadrži pčelaricu s krilima elytra, seljaka, ovčicu, 4 ljubazne pčele i 4 ljutite pčele. Komplet sadrži i element za letenje koji se može rotirati da bi pčele slobodno letjele i izazvale haos!
  • Djeca se mogu udružiti s 4 ljubazne pčele dok pomažu cvijeću i usjevima da rastu te pomoći pčelarici da se obrani od roja 4 ljutite pčele koje lebde iznad nje, kruže oko farme i slobodno lete da bi uplašile ovčicu i seljaka.
  • Igrači igre Minecraft™, ali i oni koji je ne igraju, od 8 godina i stariji poletjet će od sreće uz zabavnu igračku s pčelama. Sjajan je rođendanski poklon za djecu koja traže nove načine igranja omiljene igre.
  • Raznovrsni komplet iz serije LEGO® Minecraft™ visok je više od 19 cm, širok 16 cm, a dubok 13 cm. Igrači mogu sastaviti komplet, igrati se, preurediti ga i ponovno se igrati, ali i kombinirati ga s drugim igračkama iz serije LEGO Minecraft za još više zabave.
  • Za komplet iz serije LEGO® Minecraft™ nisu potrebne baterije jer ga pokreće isključivo dječja mašta! Aktivna zabava potiče razvoj spretnosti, kreativnosti i vještina rješavanja problema kod djece, bilo da se igraju sami ili s prijateljima.
  • Uz jednostavne upute djeca će lakše slagati, igrati se i uživati u zabavi serije LEGO® Minecraft™ bez odgode.
  • Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Minecraft™ prenose uzbuđenje iz igrice Minecraft u stvarni svijet. Kompleti iz serije LEGO Minecraft sadrže visokokvalitetne i autentične modele te vode djecu u nove dimenzije igre!
  • LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladni su, kompatibilni, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put.
  • LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.