43101 Članovi benda
Dodaj u Listu Želja

12.50KM

Neka vrijeme provedeno pred ekranom postane kreativno

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 43101 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Želiš režirati, producirati i glumiti u zabavnim spotovima? Nabavi LEGO® VIDIYO™ Članovi benda (43101). Preuzmi aplikaciju i oživi svoj lik u spotu. Odaberi pjesmu, skeniraj figuricu i BeatBite za efekte pa snimaj! Okupi veliki bend članovi benda i luduj. Kad snimiš spot, podijeli ga u aplikaciji za djecu.

• Uvedite djecu u muzičku društvenu igru u kojoj mogu režirati i producirati muzičke spotove te glumiti u njima uz igračke LEGO® VIDIYO™ Članovi benda (43101) i aplikaciju VIDIYO.
• Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ i skenirajte figuricu te BeatBite za posebne efekte. Djeca će se obradovati kada vide kako njihov lik oživljava u muzičkom spotu koji su sami režirali, producirali i u kojemu glume.
• Uz svakog Člana benda dolaze 3 BeatBita koje je moguće skenirati u aplikaciji za otključavanje posebnih efekata u spotu, kao što su zvučni efekti ili promjene odjeće. Djeca mogu sakupiti 92 BeatBita i uživati u stvaranju zbirke.
• Figurice VIDIYO™ Članovi benda otvaraju svijet prilagodbi i kreativne igre u aplikaciji, pa su savršen praznični poklon za dječake i djevojčice od 7 godina i starije koji vole muziku i nastupe.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ ima mnogo sigurnosnih funkcija za zaštitu na internetu, među ostalim i roditeljsku kontrolnu ploču, anonimna korisnička imena i moderirane komentare.
• Sve tajanstvene kutije sadrže figuricu Članovi benda iz 1. serije, 2 nasumično odabrana BeatBita, 1 posebni BeatBit, 1 dodatak, pozornicu od kockica s prostorom za 3 BeatBita, upute i kolekcionarsku brošuru.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• Kompleti iz serije LEGO® VIDIYO™ donose novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice postaju redatelji, producenti i zvijezde dok stvaraju i dijele vlastite muzičke spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.