76166 Borba na Avengers tornju
Dodaj u Listu Želja

199.95KM

Toranj Marvelovih Osvetnika na 5 spratova sa 7 prostorija kojima je jednostavno pristupiti

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76166 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Kada Red Skull i njegov agent A.I.M.-a napadnu toranj Osvetnika, ti, Iron Man i Black Widow trebate zaštititi i toranj i New York City. Otvori toranj na 5 spratova i uđi u 7 različitih prostorija punih fora elemenata. Pogledaj garažu za leteće motocikle, reaktor, prostoriju s oklopnim odijelima, Iron Manovu lansirnu rampu, tehnološki laboratorij… A kada uhvatiš zlog Red Skulla, zaključaj ga u zatvor.

• Komplet LEGO® Marvel Avengers Bitka u tornju Osvetnika (76166) ima 5 spratova i 7 prostorija s mnoštvom elemenata te donosi mnogo mogućnosti igre uloga s klasičnim Marvelovim likovima.
• Među prostorijama su garaža za leteće motocikle Black Widow, prostorija s reaktorom, prostorija s odijelima Iron Mana, tehnološki laboratorij, zatvor i 2 balkona. Figurica Iron Mana ima i 2 dodatna odijela: Blazer i Tazer.
• Model se otvara, pa je pristup 5 spratova autentičnog prostora za igru jednostavan. Zabavni elementi, kao što su zatvor čije se rešetke mogu raznijeti, balkon koji se može smanjiti i bacač raketa, probudit će dječju maštu.
• Komplet za slaganje za Marvelove obožavatelje savršen je praznični poklon ili rođendanski poklon za djecu od 8 godina i stariju koja vole superherojsku akciju i avanture.
• Toranj Osvetnika iz serije LEGO® Marvel Avengers visok je 44 cm i sadrži mnogo elemenata koje djeca mogu istražiti te mnogo poznatih Marvelovih lokacija na kojima mogu odglumiti epske maštovite priče.
• Baterije nisu potrebne. Stimulativna igračka potiče na praktičnu, maštovitu zabavu čim djeca otvore kutiju.
• Djeca mogu odmah početi slagati i igrati se zahvaljujući jasnim uputama koje dolaze u kompletu. Uz jednostavan priručnik izvući će najbolje iz nevjerojatnog kompleta svaki put kad se igraju.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® Marvel Avengers oživljavaju akciju iz Marvelovih filmova, potiču maštovitu igru glume superheroja kolekcionarskim figuricama, modelima vozila, oružjem i uređajima.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su sve LEGO igračke skladne i kompatibilne te da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo svoje kocke i dijelove kako bismo zajamčili da svi LEGO® kompleti za igru za djecu ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.