71400 Big Urchin u vožnji plažom – komplet za proširenje
Dodaj u Listu Želja

124.95KM

Obožavatelji mogu sastaviti nivo sa skokovima s visine, jahanjem dupina i trešnjom palme pa je dodati početnoj stazi u zabavnom kompletu za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 71400 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

LEGO Super Mario setovi ne dolaze sa printanim upustvom. PDF verziju upustva za slaganje seta 71400 Big Urchin u vožnji plažom – komplet za proširenje možete preuzeti na ovom linku: PDF

Pripremi se na divlju vožnju plažom! Projuri preko drvenog mosta, ali pazi se skakutajućih Cheep Cheepova! Skoči s daske i izvedi veličanstvena salta da dobiješ bonus u novčićima. Pozdravi Yellow Yoshija, a onda skoči na leđa delfina. Surfaj oko otoka i stresi blok Super Star sa stabla palme pa sruši Big Urchina!

• Napeta razina na plaži za slaganje – prenesite zabavu iz igre LEGO® Super Mario™ na plažu uz komplet za proširenje Big Urchin u vožnji plažom (71400) za samostalnu ili društvenu igru.
• Pet LEGO® Super Mario™ figura – Yellow Yoshi, Big Urchin, 2 Cheep Cheepa i dupin na kojem LEGO® Mario™ ili LEGO® Luigi™ (figure nisu dio kompleta) mogu jahati.
• Zabava skokova s visine i jahanja delfina – daska za skakanje u vodu i voz smrti iz kojeg možete stresti blok Super Star sa stabla palme i srušiti Big Urchina.
• Most sa skakutajućim Cheep Cheepovima – skačite gore-dolje da odbacite Cheep Cheepove ili stanite na njih da sakupite digitalne novčiće.
• Komplet igračaka sjajan je za djecu od 7 godina i stariju – poklonite ovaj komplet od 536 dijelova za praznike ili kao nagradu djeci koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387) potrebnu za igru.
• Presložite i kombinujte – modul je visok više od 12 cm, širok 49 cm, a dubok 47 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinovati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™.
• Digitalne upute – aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, kreativnu inspiraciju i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Maksimalna kreativnost bez ograničenja – u kolekcionarskim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ likovi iz igre Super Mario™ oživljavaju i donose neograničen broj kreativnih izazova širenja i slaganja.
• Kvaliteta je zagarantovna – još od 1958. LEGO® kockice i dijelovi za slaganje ispunjavaju stroge standarde za kvalitetu kako bismo bili sigurni da se jednostavno i sigurno spajaju.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® dijelovi temeljito se testiraju kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.