76161 Batwing
Dodaj u Listu Želja

399.95KM

Pozivamo obožavatelje BATMANA! Detaljan model Batwinga za slaganje i izlaganje

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76161 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Udubite se u projekt slaganja letjelice LEGO® Batwing. Nevjerojatno detaljan model vjerno prikazuje legendarni dizajn Batwinga iz filma BATMAN™ iz 1989., s pokretnim elementima i realističnim dodacima.

Kada ga sastavite, možete izložiti model pored 3 figurice likova iz filma BATMAN na postolju ili posebnom elementu uz koji ga možete staviti na zid i tako uštedjeti na prostoru, a ostavit će još snažniji dojam.

  • Neka vas vodi strast prema Maskiranom Osvetniku u kompletu LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing. Ako ste odrasli obožavatelj Batmana ili zaljubljenik u slaganje modela, model Batwinga za izlaganje koji možete složiti kao stvoren je za vas!
  • Prepoznatljivi stil Batwinga iz filma BATMAN™ iz 1989. dolazi uz čvrsto postolje, pločicu s nazivom i 3 figurice: BATMANA, JOKERA i pomoćnika s kasetofonom.
  • Zahtjevan projekt za slaganje koji ispunjava sjajan je za bijeg od stresa i stvarnog svijeta, a izgleda sjajno kada ga izložite na zidu ili postolju kod kuće ili u uredu.
  • Svim obožavateljima superheroja ili LEGO® kockica sigurno će se svidjeti komplet za slaganje od 2636 dijelova. Bilo da kupite LEGO model Batwinga za sebe, kao rođendanski poklon ili praznični poklon, sigurno će donijeti sate uživanja.
  • LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing visok je više od 11 cm, dug 52 cm, a širok 58 cm i izgleda doista upečatljivo kada se izloži na postolju ili zidu.
  • Baterije nisu potrebne. Kolekcionarski model s BATMANOM donosi aktivno iskustvo slaganja i izlaganja te privlači poglede svih zaljubljenika u BATMANA, naučnu fantastiku ili izradu modela.
  • Jednostavne i kvalitetne upute dolaze u kompletu kako biste mogli potpuno uživati u fantastičnom projektu za slaganje.
  • Dio je serije autentičnih LEGO® replika za iskustvo slaganja i izlaganja koje ispunjava. Ako vas zanima i ostatak serije, potražite model LEGO DC BATMAN™ 1989 Batmobile™.
  • Nisu potrebne supermoći da spojite i razdvojite LEGO® kockice i dijelove. Ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da se uvijek mogu savršeno spojiti i jednostavno razdvojiti.
  • LEGO® kocke i dijelovi temeljito se testiraju kako bismo bili sigurni da nevjerojatni model za izlaganje ispunjava najviše standarde sigurnosti igračaka u GOTHAMU i ostatku planeta Zemlje.

 

Izložite svog sopstvenog Batwing-a

Iskoristite nosač iz kompleta da okačite Batwing na zid.

Izvorni detalji

Nevjerovatne reprodukcijske odlike uklanjajuće kupole.

Direktno iz Gotham City™-a

Uključuje 3 minifigure (dvije su LEGO ekskluzive!)

Napravite legendu

Nagradite se zanosnim i opuštajućim projektom.

Savršeno za Batman™ kolekcionare

Dolazi sa oficijalnom pločicom sa specifikacijama!

Model velikih razmjera

Postolje sa uglom čini impresivan eksponat.