76183 Batcave™: Obračun s Riddlerom
Dodaj u Listu Želja

149.95KM

Batmanova pećina puna je super elemenata koji potiču na smišljanje maštovitih superjunačkih priča. Mogu li djeca otkriti šta znače zagonetke i uhvatiti Riddlera?

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76183 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Kreni u Batmanovu pećinu s Batmanom! Riddler™ je ostavio tri tajne poruke. S pomoću posebnog povećala otkrij tragove, a onda pogledaj računare i kartu GOTHAM CITYJA s načelnikom Gordonom. Vrijeme je da se Batman preruši u Skitnicu i motociklom odjuri u potjeru za zlikovcem pa ga vrati u zatvor Batmanove pećine. No pazi, Selina Kyle™ čeka u zasjedi!

• Izvrsno Batmanovo sjedište – sve obožavatelje Batmana očarat će komplet LEGO® DC Batman Batcave™: Obračun s Riddlerom (76183).
• Šest figurica – osim mnogo elemenata i dodataka u raznolikom kompletu dolaze i figurice: Batman™, Selina Kyle™, Riddler™, Skitnica, Alfred i načelnik Gordon.
• Autentični dodaci – bogat izbor dodataka, uključujući računala, alat, pribor za varenje i kartu grada, potiču na beskrajnu maštovitu igru uloga.
• Idealan za djecu od 8 godina i stariju – model Batmanove pećine za slaganje izvrstan je rođendanski ili praznični poklon za obožavatelje Batmana i maštovitih superjunačkih pustolovina.
• Epska igra i ukras – komplet je visok više od 20 cm, širok 32 cm, a dubok 25 cm te se može jednostavno kombinovati s drugim kompletima iz serije LEGO® DC Batman™.
• Kombinirajte komplete za još više igre – djeca mogu dovesti Batmobile™ iz kompleta LEGO® Batman™ Batmobile: Potjera za Penguinom (76181, ne dolazi u kompletu) u Batmanovu pećinu na popravak.
• Više kreativne zabave – sve igračke za slaganje iz serije LEGO® DC dolaze u kompletima vrhunske kvalitete osmišljenima tako da mladi superjunaci dobiju beskrajno mnogo maštovitih mogućnosti igre.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.