76154 Zasjeda Devianta!
Dodaj u Listu Želja

46.95KM

Superjunačka igra pretvaranja u borbi 3 Eternala protiv šestonogog Devianta

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76154 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Thena, Gilgameš i Makkari trpe napad šestonogog Devianta koji grize! Troje Eternala ima nevjerojatne moći: Thena može prizvati oružje, Gilgameš je supersnažan, a Makkari trči brže od brzine zvuka. Hoće li savladati zlog Devianta? Samo ti možeš odlučiti. Osim toga… Ako sakupljaš LEGO® figurice Eternala, nevjerojatni komplet igračaka jedini je u kojem dolazi Gilgameš!

• U uzbudljivom kompletu LEGO® Marvel Zasjeda Devianta! (76154) mali superjunaci mogu sudjelovati u akciji i avanturama iz Marvelovih filmova te pomoći troje Eternala da se suoče sa zlim Deviantom.
• Sadrži 3 LEGO® figurice Marvelovih superjunaka Eternala, Thene, Makkari i ekskluzivnog Gilgameša, te pokretnog šestonogog Devianta s ustima koja može otvarati i zatvarati, bodež, oružje za šaku i pucač.
• Djeca mogu primijeniti sve superjunačke vještine kada šestonogi Deviant krene u napad na glavni trojac Eternala. Maštovita igra pretvaranja nikada ne prestaje u kompletu igračaka u kojem se dobro bori protiv zla.
• Tražite popularnu igračku za rođendanski poklon? Komplet igračaka iz serije LEGO® Marvel The Eternals s figuricama likova iz filma i pomičnim Deviantom sjajan je poklon za djecu od 6 godina i stariju.
• Komplet LEGO® Marvel The Eternals Napad Devianta, koji sadrži figuru Devianta visoku više od 12 cm, donosi veliku superjunačku akciju i izgleda sjajno kada ga izložite u dječjoj sobi.
• Uz superjunački komplet igračaka s Eternalima djeca mogu slagati, igrati se i zamišljati. Zahvaljujući jednostavnim uputama iz kompleta, zabava može početi odmah!
• Igračke iz serije LEGO® Marvel The Eternals donose filmsku superjunačku akciju i avanture u dječji život! Uz fora, kolekcionarske likove maštovite igre pretvaranja nikada neće prestati.
• LEGO® igračke za slaganje ispunjavaju zahtjevne standarde industrije. Skladne su, kompatibilne, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da igračka za slaganje za vaše dijete ispunjava stroge standarde sigurnosti i kvalitete.