40558 Zapovjedna postaja kloniranih vojnika
Dodaj u Listu Želja

31.95KM

Zabavan komplet dodataka s kloniranim vojnicima za akcijsku igru!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 40558 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Mališani mogu voditi misije kloniranih vojnika uz komplet LEGO® Star Wars™ Zapovjedna postaja kloniranih vojnika (40558) za djecu od 6 godina i stariju. Zapovjedna postaja ima rampe na sklapanje i spremište oružija sa dvije laserske puške. Tu su i 3 LEGO figurice, zapovjednik klonova i 2 klonirana vojnika, i sve imaju oružje za bitke. Komplet koji se brzo slaže i lako prenosi zabavan je poklon za praznike , rođendanski poklon ili iznenađenje za kreativnu djecu. Mogu početi stvarati ili nadopuniti kolekciju iz serije LEGO Star Wars.

• Mali modeli za borbenu akciju – potaknite dječju kreativnost kompletom LEGO® Star Wars™ Zapovjedna postaja kloniranih vojnika (40558) sa rampama na sklapanje, spremištem za oružije i dvije laserske puške.
• Sadrži 3 LEGO® figurice za igru uloga– tu su zapovjednik klonova as laserskim pištoljem i 2 klonirana vojnika, oba sa laserskom puškom. Igračka za slaganje od 66 dijelova namijenjena je djeci od 6 godina i starijoj.
• Prijenosna igra – zapovjedna postaja visoka je više od 8 cm, široka 7 cm i duboka 7 cm. Cijeli komplet jednostavno stane u dječji ruksak za igru na putu.