10954 Vozić sa brojevima – Učimo brojati
Dodaj u Listu Želja

43.95KM

Mala djeca slažu, igraju se i uče u voziću s brojevima!

Na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 10954 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pronađite novu, šarenu verziju nevjerojatno popularnog LEGO® DUPLO® Vozić s brojevima! Mališani mogu stavljati kocke s brojevima na njega i skidati ih, slagati ih po pravom redoslijedu ili izgraditi zid brojeva od njih. Uz podlogu za igru koja može biti i plakat slaganje postaje doista zabavno.Vozić s brojevima ima pomične točkove i krov koji se može skinuti, a tu su i simpatične figurice s kojima će se vaši mališani odvesti u svijet maštovite razvojne igre!

• Uvedite mališane u brojenje uz komplet LEGO® DUPLO® Vozić sa brojevima – Učimo brojati (10954). Nova verzija poznatog vozića s brojevima donosi najviše raznobojne zabave brojenja dosad.
• Sadrži 10 kocaka s brojevima u vagonima voza na guranje te LEGO® DUPLO® figure dječaka, djevojčice i psa za poticanje na maštovitu igru uloga.
• Mališani razvijaju fine motoričke vještine dok upravljaju vozom, a onda stavljaju kocke s brojevima na njega, skidaju ih, slažu i razvrstavaju. Dok djeca istražuju mogućnosti igre, uče o bojama i brojevima.
• Vozić s brojevima dolazi sa slatkim likovima i šarenim kockama kojima je jednostavno rukovati i savršen je za mališane od 18 mjeseci i starije te za roditelje koji žele podijeliti predškolske trenutke u razvoju s djecom.
• Komplet je visok više od 10 cm, a dug 47 cm i može se jednostavno kombinirati s drugim igračkama iz serije LEGO® DUPLO® za još više mogućnosti maštovite igre.
• Podloga za igru koja može biti i plakat prilagođena je mališanima. Na njoj su slike kompleta u pravoj veličini koje pokazuju kako spojiti elemente u voz.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® stručno su osmišljeni i imaju maštovite značajke koje potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji mogu podijeliti s mališanima.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.
• LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke standarde sigurnosti djece na svijetu.