41258 Vibe gradski koncert
Dodaj u Listu Želja

134.95KM

Uvedite ih u svijet kreativne igre s trolovima

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 41258 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pripremi se za avanture i pridruži se Poppy i njenim prijateljima na pozornici u kompletu LEGO® Trolovi: Vibe gradski koncert u kojem ćeš pronaći mnogo muzičkih instrumenata. Prijatelji se mogu spustiti toboganom ili vrtjeti na okretnim platformama. Divi se slatkom zvučniku od filca, svjetlucavim detaljima i pokretnim zvijezdama. Stavi slatke dodatke u kosu trolice i ne zaboravi potražiti čarobnu muzičku žicu.

• Neka mali obožavatelji Trolova istraže prekrasan svijet muzikee u zabavnom kompletu igračaka LEGO® Trolovi: Vibe gradski koncert (41258) osmišljenom po uzoru na film Trolovi: Svjetska turneja.
• Igra može odmah početi jer je u kompletu 5 figurica trolova, uključujući ekskluzivnu figuricu trola funkera. Djeca mogu uživati u slaganju scene za koncert, a onda osmisliti gomilu avantura za svoje trolove.
• Uzbudljivi komplet ima mnogo dodataka za zabavnu igru uloga, uključujući klavijature, 2 gitare, tubu, trubu i mikrofone. Tu su i dodaci za kosu trolova kojima mališani mogu urediti trolove.
• Ovaj komplet sadrži mnogo elemenata, pa je sjajan praznični poklon ili poklon za dječake i djevojčice od 6 godina i starije koji vole lutke i figurice trolova te komplete za igru s njima.
• Šarena igračka za slaganje iz filma Trolovi visoka je više od 25 cm, a duboka 21 cm, pa je zabavna igračka za djecu koja vole maštovitu igru.
• Za ovu zabavnu igračku za djecu nisu potrebne baterije, što je odlična vijest za sve obožavatelje Trolova koji vole kreativnu igru.
• Sada čak i mlađi graditelji mogu osjetiti da su nešto postigli kada samostalno slažu uz digitalni priručnik Instructions PLUS, dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO® Building Instructions.
• Svi kompleti za slaganje za djecu iz serije LEGO® Trolovi: Svjetska turneja potiču djecu da glume scene iz filma Trolovi: Svjetska turneja studija DreamWorks, što potiče njihovu kreativnost.
• Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, ali i kriterije grupacije LEGO za kvalitetu kako bi bile skladne i kompatibilne te kako bi se mogle jednostavno spajati i razdvajati svaki put.
• Bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grizemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.