60320 Vatrogasna stanica
Dodaj u Listu Želja

129.95KM

Poklonite svom svakodnevnom junaku komplet igračaka LEGO® City Vatrogasna stanica. Pun je sjajnih detalja za djecu koja vole akcijsku vatrogasnu igru.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60320 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pridruži se Finnu McCormacku, Freyi McCloud i njihovim kolegama vatrogascima u napetim pustolovinama u gradskoj vatrogasnoj stanici. Pogledaj kontrolnu sobu i odaje vatrogasaca, a onda se šipkom spusti do prostorije s kamionima. Jao, mačić je u opasnosti, a požar bjesni! Uzmi merdevine, pokreni helikopter koji baca vodu i uđi u vatrogasni kamion. Vrijeme je za akciju!

• Vatrogasni komplet igračaka za djecu od 6 godina i stariju – odvedite djecu u centar akcije kompletom LEGO® City Vatrogasna postaja (60320) s više modela i dva lika iz televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave vatrogasnu postaju na tri sprata, kamion i helikopter, 5 figurica, figure psa i mačke te LEGO® ploču za cestu kojom mogu spojiti komplet s drugima iz serije LEGO City.
• Zabavne funkcije obogaćuju igru – djeca mogu ispaliti LEGO® elemente vodenog mlaza iz vatrogasnog helikoptera te vodene strelice iz vatrogasnog kamiona.
• Poklon za sve prigode – LEGO® vatrogasna igračka može biti poklon za rođendan, praznike ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za male LEGO graditelje i djecu koja žele proširiti svoj grad.
• Mnogo prostora za igru – vatrogasna postaja na tri nivoa ima garažu, recepciju, odaje vatrogasaca i kontrolnu sobu, a visoka je više od 30 cm, široka 34 cm i duboka 32 cm.
• Dodaci za LEGO® figurice – sadrži 4 kacige i voki-toki, vatrogasnu sjekiru, šoljicu, kutiju za pizzu i vatrogasni aparat.
• Printani i digitalni priručnik za slaganje – dok djeca slažu, mogu približavati, okretati i pregledavati završeni model u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Istraživanje svijeta kroz igru – kompleti igračaka iz serije LEGO® City osmišljeni su tako da pomažu u razvoju tjelesnih vještina i samopouzdanja kroz kreativnu igru.
• Kvaliteta je zagarantovana – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.