60320 Vatrogasna stanica
Dodaj u Listu Želja

129.95KM

Poklonite svom svakodnevnom junaku komplet igračaka LEGO® City Vatrogasna stanica. Pun je sjajnih detalja za djecu koja vole akcijsku vatrogasnu igru.

Samo 2 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 60320 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pridruži se Finnu McCormacku, Freyi McCloud i njihovim kolegama vatrogascima u napetim pustolovinama u gradskoj vatrogasnoj stanici. Pogledaj kontrolnu sobu i odaje vatrogasaca, a onda se šipkom spusti do prostorije s kamionima. Jao, mačić je u opasnosti, a požar bjesni! Uzmi merdevine, pokreni helikopter koji baca vodu i uđi u vatrogasni kamion. Vrijeme je za akciju!

• Vatrogasni komplet igračaka za djecu od 6 godina i stariju – odvedite djecu u centar akcije kompletom LEGO® City Vatrogasna postaja (60320) s više modela i dva lika iz televizijske serije LEGO City Adventures.
• Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave vatrogasnu postaju na tri sprata, kamion i helikopter, 5 figurica, figure psa i mačke te LEGO® ploču za cestu kojom mogu spojiti komplet s drugima iz serije LEGO City.
• Zabavne funkcije obogaćuju igru – djeca mogu ispaliti LEGO® elemente vodenog mlaza iz vatrogasnog helikoptera te vodene strelice iz vatrogasnog kamiona.
• Poklon za sve prigode – LEGO® vatrogasna igračka može biti poklon za rođendan, praznike ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za male LEGO graditelje i djecu koja žele proširiti svoj grad.
• Mnogo prostora za igru – vatrogasna postaja na tri nivoa ima garažu, recepciju, odaje vatrogasaca i kontrolnu sobu, a visoka je više od 30 cm, široka 34 cm i duboka 32 cm.
• Dodaci za LEGO® figurice – sadrži 4 kacige i voki-toki, vatrogasnu sjekiru, šoljicu, kutiju za pizzu i vatrogasni aparat.
• Printani i digitalni priručnik za slaganje – dok djeca slažu, mogu približavati, okretati i pregledavati završeni model u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
• Istraživanje svijeta kroz igru – kompleti igračaka iz serije LEGO® City osmišljeni su tako da pomažu u razvoju tjelesnih vještina i samopouzdanja kroz kreativnu igru.
• Kvaliteta je zagarantovana – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
• Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.