76156 Uspon Dome
Dodaj u Listu Želja

179.96KM

Akcija završava za:

Model svemirskog broda i figurice superjunaka iz filma kuće Marvel Studios The Eternals

Samo 1 komada na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 76156 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Istraži svemirski brod Eternala s Makkari, Ikarisom, Thenom, Sersi, Druigom i Phastosom. Otvori ploče sa strana i uđi. Pogledaj kabinu, prostoriju s oružjem i laboratorij, ali kada vođa Devianata dođe sa svojim suradnikom, vrijeme je da svemirski brod krene u bitku! Osim toga… Ako sakupljaš LEGO® figurice Eternala, ovaj komplet igračaka jedini je u kojem dolaze Druig i Phastos!

• U igrački za slaganje LEGO® Marvel Uspon Dome (76156) djeca mogu vidjeti unutrašnjost svemirskog broda Eternala, a onda glumiti beskrajne bitke između superjunačkih figurica i Devianata.
• Sadrži 6 figurica, Makkari, Ikarisa, Thenu, Sersi te ekskluzivne figurice Druiga i Phastosa, 2 akcijske figure Devianata, uključujući vođu Devianata Kroa, svemirski brod, oružje i dodatke.
• Djeca mogu primijeniti superjunačke vještine u konačnoj bitki Eternala i Devianata. Uz svemirski brod Eternala s detaljno uređenom unutrašnjosti maštovita će igra sigurno prijeći granice ovog svijeta!
• Tražite superjunačku igračku za slaganje za djecu? Komplet iz serije LEGO® Marvel The Eternals sadrži 6 fora figurica, 2 figure Devianata i sjajan je praznični ili rođendanski poklon za djecu od 8 godina i stariju.
• U kompletu LEGO® Marvel The Eternals Uspon Dome, sa svemirskim brodom Eternala dugim više od 22 cm, djeca dobivaju maštovitu superjunačku akciju na epskoj razini. Usto, izgleda sjajno kada se izloži u sobi mališana.
• Uz igračku koja se lako slaže dolaze jednostavne, jasne upute uz koje će djeca moći slagati, igrati se i uživati u ludoj maštovitoj zabavi uz komplet s Eternalima bez odgode.
• Igračke iz serije LEGO® Marvel The Eternals donose filmsku superjunačku akciju i avanturu u dječji život! Uz super, kolekcionarske likove maštovite igre pretvaranja nikada neće prestati.
• LEGO® igračke za slaganje ispunjavaju zahtjevne standarde industrije. Skladne su, kompatibilne, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da igračka za slaganje za vaše dijete ispunjava stroge standarde sigurnosti i kvalitete.