75810 Upside Down
Dodaj u Listu Želja

399.95KM

Najbolji model iz serije LEGO® Stranger Things koji možeš sastaviti i sakupiti!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 75810 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Pridruži se načelniku Jimu Hopperu, Joyce Byers, Mikeu Wheeleru, Lucasu Sinclairu, Dustinu Hendersonu i Jedanaest dok istražuju misterizoni Upside Down i bore se protiv Demogorgona kako bi spasili Willa Byersa i cijeli svijet. Ovo je ultimativni LEGO® set za obožavatelje nagrađivane globalne originalne Netflixove serije Stranger Things.

Mijenjaj izgled kuće obitelji Byers, od one u stvarnom svijetu u model iz svijeta Upside Down. Dobit ćeš 2 kompleta uputa za slaganje, pa možeš sastaviti onu verziju kuće iz serije Stranger Things koju želiš ili podijeliti iskustvo slaganja s prijateljima i porodicom. Svidjet će ti se autentični detalji u kući porodice Byers, kao što su svjetleći zid s abecedom i telefon u dnevnoj sobi, baš kao u seriji. Ovo je sjajan set za ponovno uživanje u pustolovinama rješavanja nadprirodne misterije u Hawkinsu u Indiani.

Verzija modela iz svijeta Upside Down izgleda jednako kao njen par iz stvarnog svijeta, ali je oronula, tamnih boja i po njoj pužu tamne povijuše, baš kao u seriji. Pokaži koliko obožavaš seriju pločicom s nazivom i naljepnicom logotipa Stranger Things te postoljem za figuricu.

 

Hopperov policijski kamion

Ikonski policijski kamion iz serije ima uklonjivi krov.

Funkcija svjetla u dnevnoj sobi

Baš kao u seriji – svijetli zid s abecedom.

Willova spavaća soba

Prepun detalja koji dodaju priču i mogućnosti igranja uloga.