75284 Transportni brod Vitezova Rena
Dodaj u Listu Želja

137.95KM

Svemirska letjelica Vitezova Rena iz serije Star Wars™ za borbenu akciju

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 75284 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Opasnost! Vitezovi Rena jure za Rey u transportnom brodu! Sjajno lebdeće vozilo kreće se brzinom munje, a Vitezovi mogu sve vidjeti iz kabine. Sakrij se i izbjegni pucače na opruge. Uzvrati udar dobro naoružanim vojnicima Kyla Rena Reyinim svjetlosnim mačem. Moraš primijeniti sve svoje vještine Jedija da te zlikovci ne zarobe!

• Odglumi bitke iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera u nevjerojatnom LEGO® kompletu za slaganje Transportni brod Vitezova Rena (75284) za djecu.
• Komplet sa svemirskom letjelicom sadrži 3 figurice iz serije LEGO® Star Wars™, 2 Viteza Rena s kacigama iz kolovoza 2020. i mnogo oružja te Rey sa svjetlosnim mačem, za samostalnu glumu priča ili igru s prijateljima.
• Model svemirskog vozila za slaganje ima „skije” na donjem dijelu, pa se čini kao da leti, kabine za svaku od LEGO® figurica Vitezova, prostor za zarobljenicu Rey i 2 pucača na opruge za zabavne bitke.
• Komplet igračaka s 595 dijelova donosi zabavan, kreativan i edukativan izazov slaganja za dječake i djevojčice od 9 godina i starije, a usto je i izvrstan dar za blagdane, rođendanski poklon, posebno iznenađenje za djecu i sve zaljubljenike u Ratove zvijezda.
• Igračka za slaganje svemirske letjelice iz serije Star Wars™ visoka je više od 8 cm, duga 29 cm, a široka 17 cm. Obožavatelji mogu letjeti i u videoigri LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
• Baterije nisu potrebne za zabavni komplet za igru i slaganje s modelom svemirske letjelice, slaže se isključivo od LEGO® kockica i pokreće ga dječja kreativnost za neograničene pustolovine glume iz Ratova zvijezda.
• Kupujete vozilo zlikovaca iz serije Star Wars™ velikom obožavatelju Ratova zvijezda koji je početnik u slaganju LEGO® kocaka? Bez brige. Uz njega dolaze jednostavne, ilustrirane upute, tako da mogu slagati sa sigurnošću Jedija.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ fantastični su za djecu (i odrasle obožavatelje) koja žele ponovno proživjeti scene iz sage, glumiti vlastite kreativne priče ili samo slagati i izlagati kolekcionarske modele za slaganje.
• Ne morate primijeniti Silu za spajanje i razdvajanje LEGO® kocaka za slaganje! Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti da se jednostavno spajaju.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se u najvećoj mjeri, tako da možete biti sigurni da komplet s temom iz filma Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera ispunjava najviše standarde kvalitete i sigurnosti na planetu Zemlji i u dalekim galaktikama!