75274 TIE Fighter Pilot kaciga
Dodaj u Listu Želja

134.95KM

Kolekcionarska kaciga pilota TIE Fightera iz serije LEGO® Star Wars™ za izlaganje!

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
SKU: 75274 Kategorija: Slično: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Dočarajte prijeteći izgled kacige pilota TIE Fightera uz kolekcionarski LEGO® model za slaganje i izlaganje. Uživajte u složenom izazovu slaganja u koji se možete uživjeti dok stvarate legendarni oblik kacige i autentične pojedinosti uz LEGO elemente te grafičke naljepnice. Postavite ga na bazu s pločicom s nazivom ako želite upečatljiv ukras za uredski stol ili dojmljiv glavni ukras kod kuće.

• Pokažite elitne vještine slaganja i sastavite elegantnu kacigu pilota TIE Fightera iz serije Star Wars™. Predivan model za izlaganje koji će oduševiti sve obožavatelje i to zahvaljujući prekrasnim detaljima od LEGO® kockica.
• Legendarni dizajn kacige pilota TIE Fightera dobiva se LEGO® kockicama i grafičkim naljepnicama, a onda budi sjećanja na epske scene iz filmova o Ratovima zvijezda, a uz bazu s pločicom s nazivom odličan je ukras.
• Ovaj LEGO® komplet dio je serije kolekcionarskih kompleta s modelima za slaganje i izlaganje iz serije LEGO® Star Wars™ Stormtrooper™ kaciga (75276), Boba Fett™ kaciga (75277) i D-O-a (75278).
• Komplet za slaganje od 724 dijela iz serije Star Wars™ sadrži izazovan model u čije se slaganje iskusni LEGO® graditelji mogu uživjeti, a ujedno je i najbolji rođendanski poklon, praznični poklon ili posebno iznenađenje za sve obožavatelje Ratova zvijezda od 18 godina i starije.
• Kaciga pilota TIE Fightera visoka je više od 19 cm, široka 13 cm, a duboka 15 cm. Nije potrebno mnogo prostora da je izložite, ali upečatljivi, autentični detalji sigurno će privući poglede svih koji prođu pored nje!
• Baterije nisu potrebne! Kolekcionarska igračka za slaganje LEGO® Star Wars™ Kaciga pilota TIE Figtera sjajna je za borbu protiv stresa kroz slaganje LEGO® kockica. Isključite se i uživajte u stvaranju predivnog ukrasa!
• Kupujete igračku za slaganje velikom obožavatelju Ratova zvijezda koji je početnik u slaganju LEGO® kocaka? Bez brige. Uz nju dolaze jednostavne upute kako bi mogli otvoriti kutiju i sigurno početi slagati složeni model.
• Bogat izbor kompleta iz serije LEGO® Star Wars™ oduševit će obožavatelje svih dobi, bilo da žele glumiti scene iz filmova, smišljati vlastite legendarne priče ili samo složiti i izložiti sjajne modele.
• Ne morate primijeniti Silu za spajanje i razdvajanje LEGO® kocaka! Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti da se savršeno i jednostavno spajaju.
• LEGO kocke i dijelove lomimo, savijamo, bacamo, grijemo i analiziramo kako bismo bili sigurni da zabavne igračke za slaganje iz serije Star Wars™ ispunjavaju najviše standarde sigurnosti ovdje na Zemlji (i u svakoj galaktici!).