42133 Teleskopski utovarivač
Dodaj u Listu Želja

21.00KM

LEGO® Technic Teleskopski utovarivač nudi djeci dva izazova u jednom jer se može pretvoriti u vučno vozilo.

Nema na zalihi

Za sve kupovine preko 150.00 KM dostava je besplatna.
Poklon papir možete kupiti ovdje.
SKU: 42133 Kategorija: Dostava: Informacije

Opis

Opis

Djeca od 7 godina i starija koja vole građevinske igračke i vučna vozila mogu se zabaviti kompletom za slaganje s dva modela u jednom. Model za slaganje LEGO® Technic Teleskopski utovarivač (42133) ima realistične značajke, kao što su upravljanje, dizalica i vilice koje se mogu nagnuti. U kompletu dolazi i paleta za slaganje koju treba podignuti pa djeca mogu sudjelovati u raznim pustolovinama na gradilištu. Model 2-u-1 Mnogo je elemenata koji će držati pozornost djece u ovom fora kompletu za slaganje jer se teleskopski utovarivač može pretvoriti u vučno vozilo s upravljačem i krakom dizalice koji se podiže. Učenje kroz igru Građevinski kompleti iz serije LEGO Technic kreću se kao pravi, a mehanizmi uvode mlade LEGO graditelje u svijet inženjerstva na pristupačan i realističan način.

• Poslastica za djecu – obožavatelji gradnje uživat će dok slažu model LEGO® Technic Teleskopski utovarivač 42133 za djecu i igraju se njime.
• Autentični elementi – teleskopski utovarivač ima realistične detalje, kao što su upravljanje, krak koji se podiže i vilice koje se naginju.
• Sadrži element palete – djeca mogu sudjelovati u pustolovinama i igri uloga u kojem teleskopski utovarivač podiže i pomiče paletu.
• Model 2-u-1 – teleskopski utovarivač može se pretvoriti u vučno vozilo s upravljačem i krakom dizalice koji se podiže, pa djeca mogu uživati u još više igre uloga na gradilištu.
• Za male zaljubljenike u kamione – komplet za slaganje dizajniran je za djecu koja vole građevinske igračke i modele vučnih vozila.
• Mjere – teleskopski utovarivač visok je više od 8 cm, dug 17 cm, a širok 7 cm.
• Učenje kroz igru – svijet serije LEGO® Technic donosi napredne komplete za slaganje za djecu spremnu za sljedeći izazov slaganja.
• Bez kompromisa – elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
• Zagarantovana sigurnost – dijelove iz serije LEGO® Technic bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.